THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Monday, December 27, 2010

Parcel

Dua tiga hari sudah,
ada parcel yang di sign olih uncle.

Nama tercatit utk Peeja.
Jadi amanah utk Peeja buka..

Bila dia balik, dia tak kenal siapa yang bagi..

Hishhh...takutlah..
Maner tau, bom ker??

Auntie kata kalau nak bukak juga
Kau bukak kat luar rumah..
He he he

So..Peeja sms pada no yang tercatit kat parcel tuh...
Ohh...makanan..

Ishhhh...siapa yang baik hati nak pos makanan??
Jgn makan lah Peeja takut lah..
Entah2 orang hantar 'santau'
macam2 otak auntie boleh terpikir..

Yealah, zaman sekarang bukan boleh percaya kan..

Peeja pun buka lah parcel tuh..
Empat macam kek yang di hantar..
Ohhhh...rupa2 nya
Rohaya...pernah dia add di blog Peeja masa HRaya

Auntie ke dapur dan ambil pisau..
Potong kecil2..
Auntie ngapp dulu..
Sedapppp...Wangi kek tuh..

Peeja kata..
Tadi takut nak makan??
Tapi mama yang ngapp dulu..
He he he



Satu jenis dah habis di ngapp olih uncle
kalau tak silap perisa coffee
tiap2 malam di makan dgn teh tarik
masa dia layan ESPN channel sukan.

Memang sedap..
Nanti2 auntie nak orderlah..

Siapa2 yang teringin order lah..
untuk bawa balik kampur ker
Buah tangan ker..

Ada gambar bermacam2 jenis..


Alamat email nyer :

rohaya.m@gmail.com


Thank you Rohaya




5 comments:

  1. Auntie
    Rezeki jangan ditolak auntie.. :)

    ReplyDelete
  2. Dari sarawak ke aunty? saya mmg gemar kek lapis..esp yg ada perisa horlick+choc+nescafe...

    ReplyDelete
  3. wahhhhh nampak sedap tuuuu!

    ReplyDelete
  4. Salam..

    thanks auntie..adv kali kedua....

    actually, i janji nak poskan b4 raya puasa.... tapi.. itulah..masa raya tuh byk order..
    after raya, penyakit 'M' dtglah pulak..

    i suka jer kalau auntie suker ngan kek2 tuh..

    BTW, i rasa yg uncle makan tuh kek lapis oreo...

    thanks auntirr

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...