Followers

Wednesday, November 17, 2010

Votekan lah...



Ibu yang perihatin dan sayang anak nya..

Terbaca di FB tulisan anak ku..

Emm...auntie nak minta bantuan dari anak2 cyber auntie di luar sana..

Tolong votekan band anak auntie..




Kata2 nya di FB..


Sekarang Private Whizz menduduki tangga no 8 diHotfm...


Kalau sesiapa yg tgh online internet tu... ape kata tolong votekan Lagu Private Whizz - Manusia cover Allahyarham Tan Sri P.Ramlee utk naik ke carta teratas..bantuan ramai dan rakan2 amat di hargai..sokonglah band tanahair kita..

Ucapan Ribuan terima kasih untuk semua.


8 comments:

  1. hi auntie..saya silent reader...Satu... saya suka auntie.. sangat sporting & byk pengalaman yang boleh kita semua pelajari ,Dua saya suka anak2 auntie.. si peeja.. she has a great personality.. since auntie mintak tolong (walaupun saya tak dengar lagi lagunyer ).. saya tolong undi.. gak.. all the best private whizz!

    ReplyDelete
  2. Okay auntie...nak try dengar blik nanti...opis xde speaker...but anyhow I'll vote in advance..hehe

    ReplyDelete
  3. Salam Auntie.

    Lepas ni mesti popular sbb mama dia popular dia hati kami ngeeeee... ^^

    Take care Aunty

    ReplyDelete
  4. Rezza Mama :
    TQ sbab votekan lagu anak auntie.
    Emm..pengalaman auntie memang untuk di kongsikan bersama..mana yg baik di contohi, maner yg tak elok di buang jauh2..

    Intan : TQVM auntie appreciate it.

    Bell : TQVM for the doing auntie a favour.

    Sya : TQ so much, terharu auntie..

    Shahrizat : Tima Kasih sebab perihatin utk tolong votekan untuk auntie..

    Dayah : InshaAllah..

    VP : TQ so much, auntie memang sayang VP yang perihatin, tak ramai yang mahu menolong mcm gitu..
    siapalah auntie kan??


    Pada semua yang dah votekan tuh..
    Auntie mengucapkan ribuan terima kasih..sebab tanpa pendengar yg membantu anak auntie..dia tak kan kemana2..memang utk naik keatas adalah sokongan dari pendengar2..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...