THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Tuesday, November 30, 2010

Kawan Baru

Hari ni hari Selasa
Saperti hari2 biasa, pagi2 lagi
auntie jengok blog, jengok FB dan
jengok emails...

La la la la ~~~~
Rasa happy sangat bila tengok komen
kat entry auntie on Double Happiness
auntie dapat satu lagi award from
me suya..so sweet


Award yang Suya dapat dari kawan dia
masih ada watermark

Ribuan Terima Kasih di atas perhargaan yang di beri pada auntie..
Suya, auntie dah follow your link...he he he..
ada tambahan bacaan..
so menulis rajin2 yea..

Moga persahabatan alam maya kita berterusan..
dan moga kita bertemu di alam nyata suatu hari nanti..

So.... kalau auntie dapat lagi award dari saper2.
(kalau auntie layak lah)
boleh lah auntie susun2 award tuh..
macam susun pingat dalam almari..
he he he


17 comments:

  1. Alhamdulillah.. bertambah sahabat maya Puan. :)

    ReplyDelete
  2. Nak gak kwn dgn untie blh? Anyway .. saya follow untie lama sudah. hehe ..

    ReplyDelete
  3. waaa..bangga jap bila baca entry ni ade nama suya.. wink wink.. seronoknyer :)

    thnx auntie

    ReplyDelete
  4. Comelnyeee award tuh... ;)

    ReplyDelete
  5. Henny emeldaNovember 30, 2010

    you deserved all the awards auntie..

    i hope u can keep on writing.. i personally love the style. tak macam a few blogs yang.. asyik mendongak langit, if u know what i mean ;)

    semoga auntie sejahtera dan sihat selalu bersama keluarga. Insyallah.

    Amin.

    ReplyDelete
  6. Auntie, nak komen pasal nasi menangis tu la.. sebab itu hari baca je tak sempat nak log in komen...

    anak saya kalau makan nasi tak abeh, kita marah nanti dia cakap

    "mama, kalau kita semua makan nasi abeh, binatang-binatang macam ulat, lalat, kucing, tikus, tak der makanan"

    cikgu sains kata kehidupan saling bergantungan, makanan tak abeh kita jadi makanan binatang..

    erkkk cemana tu auntie oiiii nak marah ada, geram pun ada..

    ReplyDelete
  7. Kak Marina... semoga persahabatan di alam maya ini boleh menjadikan hidup kita sentiasa ceria...

    ReplyDelete
  8. Tahniah kak sbb dapat award yg cantik tu. Itu tandanya rakan2 menghargai persahabatan dgn kakak.

    Kita yg duduk seberang jalan ni pun belum berkesempatan nak berjumpa huhuhu. Mungkin kita boleh berjumpa di Masjid Muaz satu hari nanti.

    ReplyDelete
  9. Auntie,
    Nam Hin Medical Hall
    43, Jln ss21/17 S.E.A. Park, PJ,46300 SGOR
    037766805 7766027
    MON-SAT 9.00 AM -2.30 PM/6-8.30PM
    Sunday 9.00-3.00pm public holiday off.

    Namanya: Chong Yoon Yen
    Pakar mengubati tulang patah, .terkehel sakit, urat saraf dan mengurut badan cara traditional.(nerveous disorder etc).
    Sila lah pergi untuk rawatan.dan salah satru methodnya acupuncture.

    Kawan saya bawa bapa dia pergi untuk acupuncture lepas kena stroke.
    dan macam macam lagi.
    rawatan tidak semahal mana. Lagipun you need to rawat yr nerve. if you online read acupuncture elok untuk urat saraf etc.


    ns

    ReplyDelete
  10. kakcik : Tulah..Syukur

    sayang2 ibu : Kannnn..

    kakchik@ella : Toceh, toceh sebab follow blog auntie..

    me suya : He he he..auntie pun *wink* balik

    ReplyDelete
  11. Sya : A'ah comel kannn..

    Henny : Yang mendonggak langgit tuh, kena ingat..
    1) pandai2 tupai melompat, akhir nya jatuh ketanah jua..
    2) Dukia ini macam road...Hari ini kita diatas, bila akan ke bawah
    3) Hari ini terang, esok akan mendong..

    Allah dah menjadikan sifat berlawanan pada setiap keadaan..
    so jangan sombonggggg...

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum auntie,

    apa khabar? lama tak tinggalkan comment. rindu nak berkomunikasi dengan auntie disini. harap auntie ceria-ceria selalu ye. oh ye, kalau ada peej sampaikan salam kepada Datin Marina Monroe tu, saya la. kadang-kadang tak sempat nak comment disini. nampak peej di twitter, saya kirim salam melalui dia je. hi3x

    ReplyDelete
  13. Pnut : Emm..makanan binatang2 tuh, dah ada Allah amanahkan, nasi dan makanan lebihan adalah
    umpama 'steak'..pada binatang2 tuh
    He he he

    ReplyDelete
  14. Anie : Betul...tapi ada kawan2 cyber yang ada udang di sebalik batu..ada yang busuk hati, pendengki, pengkhianat..
    Dan syirik menjadi pakaian..
    Nauzubillah jauhilah mereka2 ini...

    YB : Ada jodoh kita pasti akan bertemu..InshaAllah
    Assam di darat, ikan di laut..
    bertemu di belanga, jadi Assam Pedasss...hehehe

    ReplyDelete
  15. NS : TQ for the info..
    Seriau lah jarum2 tuhh..tapi auntie dah biasa buat treatment acupunture
    di Ampang..

    ReplyDelete
  16. SALAM AUNTIE, Keep on going for treatment.
    go for this alternative treatment. Omputih pun dah pakai treatment acupuncture. Kalau pro yg buat definitely ianya akan tak rasa sakit. BTW DI MSIA murah lah treatment ini. di uk us mahal..

    pls go for traditional massage to betulkan urat urat tulang belulang yang terpeleot tu supaya darah circulate betul betul and u get better. It may takes time, but it will heal... time will heal the pain.


    ns

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...