Followers

Monday, November 1, 2010

01-11-10

Hari ni hari Isnin...haribulan kat atas tittle tuh

buang sengkang nyer...jadi

011110 cantik nya nombor...

he he he

Keluarga auntie memang suka nombor cantik
untuk plate kereta dan motor..

Yang dah pernah ada... kenderaan bernombor
cantik..

7676 kete
1100 moto
1133 kete
69 moto
1661 kete
1551 kete
292 kete
9559 kete

Entah kenapa uncle suka nombor2 pair
sanggup bayar fee extra kat JPJ

Senang ingat kot..

Bukan ada aper2 makna pun..
Duduk dalam kete ker, moto ker
yang bernombor cantik..sama jer
langgar bumper..terhentak....berdegum...juga..

Auntie relax jap, take five jap...
tengah terkial2 cari
gambar2 utk episod seterusnya..

Peeja marah auntie semalam..
cepat lah sambung episod2 tuh..
belambak2 citer mama tau...
asyik buat entry bodoh2, boring2.... katanya..

Eh eleh!...suka gua lah...
Auntie jawab gaya minah rock leleh..





Zaman 'Bikers'
1996/97
Millenium Nite fancy dress


Dia menjeling tajam..

57 comments:

  1. ahahahahha siapa kah ituuuuu????

    ReplyDelete
  2. dlm, gmbr tu, sebijik muka peeja muka aunty hehe

    ReplyDelete
  3. aunty mmg rock lah..hehehe..yup tarikh hari ini mmg cantek dan sangat bermakna untuk saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. What occation ek tarikh tu pada wanna?

      Delete
  4. Auntie, kak peeja kalau kurus lagi mesti vogue macam auntie muda2. rupa sama ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No comment, nanti auntie kena marah ngan peeja..hik3x

      Delete
  5. Auntie, kak peeja kalau kurus lagi mesti vogue macam auntie muda2. rupa sama ;)

    ReplyDelete
  6. aunty rock bebeh.zaman ni bukan rock kapak ke?apa-apa pun salute ngan aunty

    ReplyDelete
  7. saya sibuk,otak tepu so dtg lawat blog anti seperti hari2 lain juga..cuma skrg tinggalkan jejak sebab dah promise! hehe...

    as usual it always entertaining.. :)

    sunggul comel!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay, auntie try to be humorous utk pembaca2 mcm sya lah

      Delete
  8. Salam auntie, ya ampun tergelak2 saya tgk fesyen auntie. Tapi saya respect kat auntie berani pakai cam gitu hehehehe auntie mmg rocklah.
    P/S: auntie menang ke tak malam tu?
    Saya yang bernama Noorghafura

    ReplyDelete
    Replies
    1. Auntie menang, second prize.. dpt ticket gi Australia, Gold Coast + accomodation for two..

      Delete
  9. hai aunty...
    saya dah lama bc blog auntie...tp memandang dr kejauhan ja...hehe...tp bila dah lama2 baca..hari2 2/3 kali bukak kot2ler ada entry baru...rs mcm auntie ni mak saya plak...heheh...harap dpt berkongsi kasih sayang auntie..

    by the way...topi auntie tu nampak mcm topi cita XXRay zaman dulu2...love u

    ReplyDelete
  10. PERGHHHH!! tu baru betol2 rock leleh wa ckp lu! haha...hebat sungguh!

    auntie, bestday ai 11.11.77. no ic pon cantek gak, 771111-10-6*66 (sbb orgnya pon mmg cantek) miahahahaha..
    no umah 10-01. bestday anak ai yg bongsu tu pon cantek, 20-07-2007 (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi, semua cantik2 tarikh..sonang ingat tuh..

      Delete
  11. hahaha.trkesima jap tgk gambo tuh...

    ganassss, aunty mmg ganas. rock tuuu.

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ganas di luar, lembut di hati..he he he

      Delete
  12. fellllllaaaaaaaamakkkkkkkkkkkkkkkk

    phewwwiiitttt auntyy phewwiiiiiiitttttttttttttt

    ReplyDelete
  13. keep up writing..tak der boring nya pun.i likee.jgn dgr ckp pija tu.hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena marah ade..takuit auntie.. peej garang..

      Delete
  14. kak nani...
    you memang 'mengancam....'
    sampai payah saya nak mengecam...
    hihihi....
    saja mengusik....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Segan akak..sajer2 letak gambar ni
      kenangan lama

      Delete
  15. Replies
    1. Entahlah... Rock batu belah batu betangkup..he he he

      Delete
  16. masa IM belajar kat IKM dulu, itu nombor digital.

    low high high high high low..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohhh..gitu ker?

      auntie beli nombor2 tuh, yang ada dalam simpanan bilek pengarah..

      Delete
  17. wow..auntie..mmg rock lah..sporting la auntie ni dressed up according to the theme..bebudak ofis saya tak sporting sgt..buat lah tema apa pun masa dinner ke ape ke...selamba batak je la diorg pakai apa yg diorang nak pakai..kita yg pakai ikut theme ni pulak yg termalu sendiri sbb nampak beria-ia sgt..hmmm..this year company saya buat retro theme pulak..tak tahu la nnti retro ke tak nye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Auntie memang suka dressed up ikut tema,
      sebab itulah masa nak dressed up gila2..
      tapi bila umur auntie mencapai 45 tahun auntie stop,
      pakai vogue2 pulak bila pergi dinner..he he he

      Delete
  18. hairan juga.. kenapa ramai yang suka 69 ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. No 69??
      Nak tahu?? kena bagi pengeras..
      he he he just joking

      Delete
  19. hahahahaa..betui2 rock tuhhhh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. rock, rock, rock
      dah tua tapi hati muda..he he he
      terpaksa..nanti auntie citer

      Delete
  20. pheewwittt u rock bebeh...
    cayalah...eheheh

    ReplyDelete
  21. wah rock giler untie!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah..
      terpaksa dressed cam gitu..ada sebab

      Delete
  22. eh aunty num kereta kita sama! 1551 and another one 7667 :D

    omg you rock lah aunty! fashion forward ;)

    ReplyDelete
  23. assalamualaikum auntie,

    confuse sekejap, ni auntie ke peej?? you got style lah auntie! hihi. sebenarnya, auntie pakai tema-tema ni sempena apa ye? ada celebration kat tempat uncle ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pakai ikut tema annual dinner opis auntie..

      Delete
  24. Salam...

    Belum habis melayari blog nii.

    Sy jugak minat dgn nombor plet kete yg menarik mungkin di sebabkan bidang tugas sy dulu berkaitan dgn angka2 (ex-finance)...jadi suka dgn plet2 yg cantik.

    Minat kita sama...bikers group.

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah, ks ada virago kann??..
      akak perasan masa baca salah satu entry ks.

      Delete
  25. sayangsayang ibuNovember 03, 2010

    comel.. ;p

    ReplyDelete
  26. Replies
    1. tutup muka..
      malu auntie kena fuiyooo

      Delete
  27. Balkis YusoffNovember 04, 2010

    salam aunty,

    teringat cerita aunty pasal no 7676 tu....=)
    bila lg aunty nak sambung episod ni?aunty xberapa sihat ye 1 2 hari ni?xpe,xpe...aunty rehat dulu, nk dh ok skit, aunty update...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Kembali,

      hehehehe Haah, no plate arwah abah

      nak sambung citer jika sihat nanti, InsyaaAllah

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...