THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Thursday, October 28, 2010

Pleaseeeee...

Auntie nak tanya sikit...

Masih ada ker yang mahu membaca
cerita lama2 life history auntie??

Readers nampak senyap jer..

Auntie risau..
Kot2 readers boring, menyampah dan
menguap bila baca...
Boleh lah auntie stop writting pasal
cerita2 lama..

Hishhhh...minta tolong bersuara sikit..
tinggal kan jejak sikit..

Barulah auntie tahu,
ada yang berminat
ada yang nak tahu cerita selanjutnya

Barulah auntie bersemangat nak teruskan..

Nak tahu lah jugak..
sebab cerita auntie bersambung2..
Ada followers auntie yang baru2
agaknya masih belum baca episod2
yang terawal..so tak tahu hujung pangkal..

Pleaseeeeeee....tinggalkan your honest comment yea
Should auntie continue or stop cerita kisah lama2..

I need the feedback...
Thank you in advance..

112 comments:

  1. as for me, i will follow u, ehehehe..

    but i just malas nk leave any comments jerk....

    do update more key auntie. u reminded me of my own old sweet time with my mother....my mother takde blog...ehehehe...

    ReplyDelete
  2. saya ok jer baca entry2 kat blog auntie ni.. =) leh amik pengalaman kadang2 tu

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum auntie. hi apa khabar? sy silent reader blog auntie ni. auntie jgnlah berenti menulis tentang kenangan2 lama auntie tu. best tu dpt tau kenangan auntie. saya kalau bosan2 study mesti bukak blog auntie, kadang boleh jadi sedih kdg boleh tersenyum kadang boleh gelak sorang. Jgn berenti menulis tau auntie. Take care auntie =)

    ReplyDelete
  4. Salam Auntie,
    Sincerely saya suka dgr cerita auntie.Auntie macam mak saya suka cerita kisah lama-lama and auntie jgn lupa selitkan kalau ada resipi yg best-best.
    Saya yg bernama Noorghafura.

    ReplyDelete
  5. aunty,saya suka baca cite lama2 ni. saya ni malas nak tinggal jejak tp suka baca tulisan,resepi aunty semuanya.hari2 saya bukak blog ni tau.jgan mare......mas yp.

    ReplyDelete
  6. SAYA MAHU BACA CERITA LAMA LAMA AUNTY!!

    Hahaha....eksaited betul tu haa, sampai tulis dalam capital letters

    I dunno, it's like reading a good novel, super addictive!

    Aunty jangan lah stop :(

    ReplyDelete
  7. please sambung auntie...secara tak langsung kan mengembalikan nostalgia on my life also...kekadang tu tertunggu jugak auntie sambung..ehehheh~

    ReplyDelete
  8. Salam Puan...

    kakcik memang selalu singgah di sini, mengikuti cerita2 yang Puan paparkan.. cuma kakcik 'segan' nak tinggal jejak.. :)

    ReplyDelete
  9. continue aunty! :)

    ReplyDelete
  10. auntie.. cerita la. sy mmg jarang tinggal jejak sbb busy sgt. tp mmg dr dlu follow cite2 auntie. tkcare, auntie :)

    ReplyDelete
  11. aunt, saya suka baca semua yg aunt tulis.. penuh keibuan n penuh keikhlasan..

    aunt, saya ada tgk dkt blog yg jual beg2.. mak oi harga yg di markup lebih dari harga beli dekat supplier.. tahu la beli kat GM klang atau GM kat kl tu tp agak2 la kalo letak harga..

    ReplyDelete
  12. sambung je aunty! mmg sy tunggu2..sy paham if aunty lmbt2 update cte tu tp sambung je aunty.kami baca :)

    ReplyDelete
  13. aunty....nak lg baca cerita2 lm tu..best sgt..sy silent readers aunty
    -mell-

    ReplyDelete
  14. AUNTY SILA CONTINUE MENULIS CERITA-CERITA LAMA AUNTY.. SAYA SGT MENUNGGU2 ENTRY2 DARI AUNTY SETIAP HARI.....

    ReplyDelete
  15. walaupun saya baru follow tp saya dah lamaaaaaaaaaaaaa baca blog untie,sejak awal² lagi cuma segan nak tinggal jejak .
    so ,apa je yg untie tulis mmg saja baca hihihi

    ReplyDelete
  16. saya masih berminat nak baca kisah auntie.. :)

    ReplyDelete
  17. Please continue auntie..saya hari2 bukak blog aunty..next time saya comment hari2 k..

    ReplyDelete
  18. salam auntie..

    yes u should..

    your entries have always been entertaining..most of your stories, i can say, very humble and honest.

    this is my first comment although ive been reading your blog quite a while.

    u remind me to my arwah mak :(

    keep on writing and never give up.

    sincerely,
    ja

    p/s : Noy bila kawin auntie?

    ReplyDelete
  19. salam auntie...

    Sy ni silent reader je... suke baca kisah2 auntie... kisah orang lama tu penting sbb boleh jadi ikhtibar... sy ni mcm budak baru belaja bertatih dalam hidup ni. Nak tau cmane auntie didik anak sampai semuanya berjaya... best baca entry auntie...

    ReplyDelete
  20. nak nak nak!!!! buat la aunty, saya sanggup baca dr awal..tertunggu2 jugak kisah aunty..buat la, jgn stop ye..cuma kdg2 jd silent reader je..keep it up aunty!

    ReplyDelete
  21. alaaaa....saya mau auntie....

    boleh ambil sbgai pengajaran hidup saya jugak...

    crita la..crita laaaa....

    kekadang, kt baca, tp, lupa nak komen, ha, jgn auntie anggap kurang komen, tak dak pembaca ek...saya setia baca tau... ;)

    sambung ek..sambung ek... ;)

    ReplyDelete
  22. saya suka lah auntie. Semalam baca ngan henfon, takleh nak komen. Hehe

    ReplyDelete
  23. aunty nani, wani sukeeeee baca...plss sambung lagi ye..jgnlah merajuk..asal je blog aunty ni ade update, wani mesti baca..cume tak tinggal comment je..

    ReplyDelete
  24. mesti lah nk bac aaunty cum akdg2 u sbb syok baca smp lupa tinggal comments ;)

    ReplyDelete
  25. yes... I love to read ur entries....he he he... silent reader katakan, tapi memang tiap hari check for the latest!

    keep on writing!

    ReplyDelete
  26. cont please...
    cuma kekdang tak sempat tinggal jejak :-)

    ReplyDelete
  27. aunty,
    teruskan lah menulis kisah2 lama aunty. saya suka baca ;)

    ReplyDelete
  28. salam auntie,

    sy sokong auntie sambung blk kisah2 lama..sy sudi membaca,

    take care, sy sentiasa mendoakan kesihatan auntie..AMIN

    ReplyDelete
  29. 'I cannot predict the future, I cannot change the past, I have just the present moment and I must treat it as my last...'

    so, auntie kena teruskan, k ..
    kiteowg ni mmg suka jadi 'silent reader' .. sbb tu senyap aje .. hehehe

    ReplyDelete
  30. Salam auntie..
    Saya silent reader auntie..sy suka baca blog auntie..dan sentiasa tertunggu2 kesinambungan cerita2 lama auntie..sgt frust bila tade episod baru....sy pon anak tentera..so cerita auntie mengingatkan my childhood sbg anak tentera..best...dan satu lagi, mengingatkan sy pada arwah mak saya...
    teruskan bercerita... :))

    ReplyDelete
  31. salam..teruskan ye auntie....
    sy ni silent reader auntie...sy x de blog tapi leh cari saya kat fb..zaidah bt saad..:)

    ReplyDelete
  32. sambung lagi la aunty.....

    chyazl

    ReplyDelete
  33. aunty..terus kan cita tue..best..sanggup khatam blog aunty untuk cita tue..=D

    ReplyDelete
  34. Yez... please teruskan. Tengah menunggu la ni...

    ReplyDelete
  35. Salam Aunty.. saya silent reader aunty.. saya baca blog aunty baru 2 bulan lepas..sanggup sy korek citer2 noltagia aunty dr episod 1 smp ker episod 72..sy sgt enjoy..sy masih menunggu sambungan dr aunty..jgn stopp tau aunty!!!

    ReplyDelete
  36. the most awaited stories!! =)

    ReplyDelete
  37. Aunty saya suka cerita lama aunty.lagi satu saya suka aunty, sebab aunty tak suka pakai baju merah.

    ReplyDelete
  38. nak2..saya nak dengar cerita aunty..saya perlukan pengalaman auntie ;)))

    ReplyDelete
  39. salam auntie..
    teruskan..seronok sangat..baca kisah2 lama auntie..

    sebenarnya auntie citer apa2 je pun seronok...

    cuma segan nak komen..

    ReplyDelete
  40. Salam aunty...
    Plz continue..i likee!!!

    ReplyDelete
  41. auntie,
    saya pun selalu jugak singgah tapi sangat jarang nak tinggal jejak sebab kat Ofis selalu kena pantau kalO Online blOg terutamanya :p

    (kat umah jaaaaarang dah bukak web sebab nak spent gOod Quality time with my child)
    :)

    i ♥ ur stOry auntie.. :)
    kadang bleh imagine macam tengOk cerita 80an kat tivi
    ;)

    ReplyDelete
  42. Assalamualaikum Aunty,
    takmo la berenti tulis..sy suka baca. siap ulang2 lagi.
    continue ya.
    Take care!!

    ReplyDelete
  43. sayo sukoooooooooooo =)

    ReplyDelete
  44. continuela auntie..saya sker baca

    ReplyDelete
  45. assalamualaikum auntie,

    i am sorry. rasa bersalah pula sebab dah lama tak tinggalkan comments disini. 2 3 minggu ni saya payah nak luangkan masa macam sebelum-sebelum ni. now, masuk blog auntie then baca laju-laju sebab nak catch up semua entri yang tertinggal. hu2x.

    dear auntie, teruskan menulis cerita-cerita lama itu. seronok sangat baca esp life sebagai isteri pegawai tu. auntie satu-satu nya ref saya. saya try google tak jumpa pengalaman yang mahal dan berharga like auntie kongsi dalam blog.

    insya Allah, lepas ni saya back on track semula. mesti nak comments sbb ni je cara dapat communicate dengan auntie. nak email-email segan. so, saya respond disini je.

    ok, auntie. taking care tau. hugs u.

    ReplyDelete
  46. jangan stop aunty. i suka baca :)

    ReplyDelete
  47. nk nk tulis k.. i loikeeeeeee

    ReplyDelete
  48. Saya bukak blog auntie hari2 sebab bukak blog pija juga hari2..:):):)

    saya sentiasa tunggu kot2 ade update cerita terbaru...please auntie continue....

    ReplyDelete
  49. aunty, saya nak baca..tunggu jugak... tapi tak nak paksa la..takut aunty tak larat taip ker apa ker

    ReplyDelete
  50. saya sokong untuk continue!

    ReplyDelete
  51. salam k.
    i'm one of ur silent reader.
    tiap pagi n nite saya klik nk tgk u update ke tidak blog u.mcm ketagih.haha.
    love sgt2 ur blog n peja blog.
    so please sambung cerita lama ka baru.
    take care k.
    saya yg bernama kak waty frm penang

    ReplyDelete
  52. saya suka je bace cerita aunty x kira lama ke baru..hihi

    ReplyDelete
  53. Teruskan lah aunty..
    jgn give up nak hupdate okies...
    May Allah always bless u n family..

    Sentiasa follow your blog..

    ReplyDelete
  54. auntie.. saya suka bc blog auntie.. tak kisah la apa2.. suka seronok

    ReplyDelete
  55. sambung aunty.. suke bace

    ReplyDelete
  56. auntie
    i think mmg ramai yg suka baca cite auntie tu
    but kdg2 bila nk cpt
    baca je without commenting

    overall semua org sgt suka baca cerita2 auntie

    esp tgk gamba anak2 auntie (peeja) lama2 hihi comel sumenye

    ReplyDelete
  57. Assalamualaikum auntie,
    as a new reader i would love to read your life history. I really am excited to continue reading about life in the 70's and 80's, seems during that period of time , most women are at their best fashionable state. Please do continue, i really am looking foward to read it.
    Thanks.

    ReplyDelete
  58. auntie..
    sambunglah
    dah lama tunggu episod seterusnya..
    ingatkan aunty busy sangat sampai xd masa nak update episod tu..update aunty

    ReplyDelete
  59. Wahai aunty yg comel...sila lah sambung...saya sukeeeee baca... :)

    Saya follow blog aunty..

    ReplyDelete
  60. continue writing auntie...i enjoy to read all your stories...

    ReplyDelete
  61. hi auntie... semua citer2 auntie tu best... x sabar nak baca lagi... tulis laa lagi ok.. n have a nice day.. moga auntie sihat walafiat

    ReplyDelete
  62. salam unti,

    citer lama or baru semuanyer interesting.. tapi kalo unti tak update rasa boring je sbb mmg suke baca blog unti

    regards,
    mishaZ

    ReplyDelete
  63. Aunty, please continue with your writing ...my friends and i semua suka baca ceriter2 aunty ...

    ReplyDelete
  64. Hi Auntie,

    Cerita2 lama ni bila dibaca mmg seronok & secara x langsung menggamit kembali memori lama sy masa kecil dulu...indah sungguh :)

    ReplyDelete
  65. auntyy!!
    wlaupon kitorg jarang tinggal jejak tp kitorg adik bradik pantang slah sorg on tenet mst gado2 nk dduk dpn nak baca blog aunty.kitorg mmg tunggu aunty update jerk...sambung la aunty....

    smoga aunty shat, ceria dan kembali betenaga utk mengupdate blog... :)

    -silentReaderAunty&Peeja-

    ReplyDelete
  66. Dear Aunty,

    Do proceed with ur sweet story. You remind me of my late mom...do take care dear sweet aunty! Love..lynda..

    ReplyDelete
  67. salam untie..
    minta maaf selama ni sy jd silent reader untie..suka sgt bc blog untie tp xtinggal jejak..lepas ni sy akan tinggalkan komen ok...

    sy suka apa yg untie tulis, sy xkisah...

    ReplyDelete
  68. salam aunty,

    teruskan berblogging! xde komen, xbermakna xde org baca, aunty..

    peace n assalamualaikum!

    ReplyDelete
  69. auntie sambung ye...

    mak saya org kg,x pandai nak citer2 mcm ni..bila tgk gambar2 lama anak2 auntie teringat kat gambar2 saya.Maybe saya pun ada sweet memory tp mak x citer pulak..bila auntie bercerita,saya pun ter recall all the memories....

    take care auntie semoga auntie terus diberi kesihatan yg baik..amin

    ReplyDelete
  70. aunty, jgn stop......

    -silent reader

    ReplyDelete
  71. suaka...sanagat suka..bila ada gambar suka dia kali2 ganda...
    sbb suka tgk noy ngan peja masa kecik2 comel sgt...
    pengalama2 aunty sangat best bila baca...

    ReplyDelete
  72. btl2, sy setuju. xperlu stop sbb sy suke baca :) walaupn masih baru n blm hbs bc sume citer lama, tp i like. hehe

    ReplyDelete
  73. Salam aunty,

    haha.aunty ni risau bukan2.dun worrylah, sy suka sgt baca. dun stop ok. bila baca cerita aunty terbayang-bayang lepas tu senyum sorang-sorang. Kadang-kadang tak sempat nak tinggal komen, tp still buka dan baca blog ni hari2 :)

    ReplyDelete
  74. nak..nak...nak... teruskan.. mmg tertunggu... terutama kes mistik masa duk kuarters tu..

    ReplyDelete
  75. Auntie, teruskan.. especially cerita pasal gangguan2 tu. hehe...

    ReplyDelete
  76. Aunty,

    Pleaseeee.....don't stop! Cite2 aunty ingatkan saya pada arwah emak saya.

    Take care ye aunty!

    ReplyDelete
  77. kalau untie suka nak cerita..saya pun suka nak dgr..best je baca cerita2 untie..

    ReplyDelete
  78. jangan berenti, Auntie Nani buat I teringat masa kecik2..sangat nostalgic, jgn berenti pleaseeee..update banyak2..satu hari I jenguk blog nih lebih dari sekali..citer banyak2 terutama pengalaman Auntie..I suka

    ReplyDelete
  79. Salam auntie,
    saya ni baru kat sini.anyway,
    please don't stop. love to read your stories..

    dan seronok tgk gambar-gambar auntie.

    ReplyDelete
  80. aunty!peliss teruskann! (:

    ReplyDelete
  81. well auntie , u still blom sambung crita seram.. yg uncle terperangkap dlm hutan heli tak nampak landing spot tuh.. dont worry aaaah we all read only sometimes tak leave comment...


    u write there will always a reader.. silent reader ... not to worry...
    you hv creative talent in wirting and informative writing.....

    cb

    ReplyDelete
  82. salam aunty...teruskan la...berdiam diri bkn bermakna kami x suka..hehe..sy hari2 bukak blog aunty baca suma benda..

    ReplyDelete
  83. Pn Nani,
    your blog was the first that I have read from page to page. Seronok baca cerita zaman dulu.
    Please do carry on writing .

    ReplyDelete
  84. Selalu follow auntie..
    story auntie d'best..
    cuma saya jarang tinggalkan jejak..
    teruskan menulis....
    luv ur blog very much!

    ReplyDelete
  85. salam aunty,saya ni pun sebenarnya one of your silent reader dan sangat2 suka baca kisah2 lama aunty.rasa seronok sangat,sampai ternanti-nanti bila next updates.sorry for not leaving any comments,saya pemalu :)

    ReplyDelete
  86. auntie teruskan tulis cerita2 lama tu..saya suka baca.

    ReplyDelete
  87. salam aunty..saya silent reader..aunty teruskan ek..saya tak jemu baca tulisan aunty

    ReplyDelete
  88. nak...
    saya slalu tunggu post dari aunty..
    xkisah la cerita baru ke lama..
    cerita lama pun best gak..
    sbb banyak pengalaman yg aunty share..

    **ramai betul komen kat post ni... :)

    ReplyDelete
  89. I like... tapi saya memang pemalash ngomen auntie.. maaf ye.

    ReplyDelete
  90. x kisah citer baru ker lama yg aunt nak citer tp yg penting aunt kena citer juga.. sayang aunt :)

    ReplyDelete
  91. AUNTIE SYG, NAKKKKK SILA TERUSKANNN..HEHEHE =)

    ReplyDelete
  92. Aunty...

    Saya paling suka baca citer aunty dedulu... sangat suka.. sbb susah nak baca cite life deduli.. mostly bloggers skang cite zaman nowadays.. so i feel ur context is different.. so keep it up.. plus.. ur writing memang syiokk di baca :)

    take care aunty

    ReplyDelete
  93. bagi IM menulis adalah kegemaran. maka tulislah apa yang digemari.

    dan bila mau n3 kita dikomen, kita kena komen n3 orang lain.

    so...komen mengomenlah sesama kita. muga ada manafaatnya.

    teruslah menulis apa yang kita suka tulis. kalau tidak pun dibaca oleh orang lain akan dibaca oleh anak cucu kita satu hari nanti hila kita sudah tiada lagi di dunia ini.

    janganlupa wasiatkan blog address dan password ya...

    ReplyDelete
  94. auntie..saya pun silent reader auntie..suka sgt baca tulisan auntie..jgn berenti menulis tauuu...hehe

    ReplyDelete
  95. saya suka baca cerita lama auntie.....i love it so much !!!

    update lagik kay......pls...pls pls....

    ReplyDelete
  96. salam aunty..

    saya faham how ur feeling.. dgn keadaan aunty yg tak berapa sehat, tetap gigih nak kongsi cite dgn share kan gambar lelama.. tak ramai pun yg rajin nak buat.. apetah lagi skang ni teknologi canggih, sume main transfer je gambar2 ni. all digital..

    tapi for aunty to citer with the correct pics, kena bukak album lama, kena scan and edit.. i know how much effort you need..plus with your health condition lagi kan?

    tapi saya yakin, ramai lagi yg memang suka dgn cerita2 aunty ni.. cuma nya mereka ni lebih suka jadi silent reader.. macam saya gak hehe..

    saya happy aunty rasa ceria.. sbb emosi yg positif dari dalam sedikit sebanyak dapat bantu naik kan tahap kesihatan aunty..

    keep it up!!

    ReplyDelete
  97. me pun silent reader aunt...
    tak la bukak hari2.. tapi skali bukak, berjam2 kat blog aunt...
    suka baca life aunt as wife askar..
    me abah pun askar..

    teruskan ya aunt...
    tak komen tak bererti tiada pembaca...

    :)

    ReplyDelete
  98. auntie..sy suka baca kisah2 auntie.byk pengajaran dan pengalaman yg leh dikongsi...tq auntie..

    ReplyDelete
  99. Salam....Saya suka baca blog auty. Very interesting.

    ReplyDelete
  100. assalamualaikum aunty :)
    sy salah sorg pembace blog aunty :)
    walopon sy baru 19 thun , tpi saye sukeeee sgt bace blog aunty . sgt bg inspirasi! dan jujurnye , sy tringen sgttt nak bace semua post yg aunty tulis sjak dlu . da slalu plan nak bace . cume bile busy stadi , x smpat nak bace . tp jujurnye , sy teringin sgt nak bace satu per satu . sangat seronok . bile bace blog aunty , barulah sy tahu mcm mane kehidupan yg sbnrnye . mcm pengalaman aunty titipkan kat cni . please jgn berhenti tulis dan please please please jgn pernah cancel blog ni . okey aunty ? seronok sgt bace semua pengalaman aunty . mane tau bole dibuat penunjuk arah kt saya andai kate satu hari nnti sy berumah tangga etc kan ? ape2p0n , i love you aunty ! thanks for all the creative posts . jangan berhenti tau aunty! :)

    ReplyDelete
  101. salam auntie

    saya suka baca, tp susah nak tinggal jejak sbb guna phone jer, tp hari ni saya tinggal jejak utk auntie..

    sayang auntie...

    ReplyDelete
  102. salam auntie..
    i loveee reading ur entry..
    reading trough all those, make me feel like my real mum told me her history.
    im studying abroad n getting in touch wf her frequently would b costly so i love reading ur story.
    rase mcm mak bercerita.
    happy j hati..=]
    auntie jage kesihatan ye..jgn sdey2..moga cpt stle d procedure of getting ur hearing-aid..aminnn

    -hidayah-

    ReplyDelete
  103. auntie..tulislah lagi..cerita lama ke baru ke..saya suka baca..

    Nurul silent reader

    ReplyDelete
  104. salam untie... blog untie best sebab banyak berita yang saya baca kisah2 untie time muda2 dulu,, kisah anak2... anggap je kami di blog ni teman kepada untie... anggap anak pun tak pe,, hehehe tetiba plak..

    ReplyDelete
  105. salam,

    Pembaca senyap disini. suka baca blog Puan.

    terima kasih kerana menulis.

    ReplyDelete
  106. AUNTIE.
    auntie jangan stop tulis kalau auntie masih lagi mahu menulis...
    saya suka bace..cume....

    kengkadang lewat sikit bace...sowy.....

    ReplyDelete
  107. salam..aunty nak dengar citer lagi....especially bab aunty n ucle sweet la..cam fairytale story...suker....

    ReplyDelete
  108. Aunty, I'm one of your silent readers...!! still new..yes...! but i really enjoyed all your stories..d best!!...luv it so so so much...so keep on blogging ya..!

    shima

    ReplyDelete

Pada yang terbuka hati utk tinggalkan komen disini..
Didahului dengan ucapan Ribuan Terima Kasih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...