THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Thursday, October 28, 2010

Kembang Kempis

Okayyyyyy.....

Alhamdulillah...semua yang tinggal komen
100%
mengatakan suka baca citer2 auntie.

Nak tahu perasaan auntie??
Perasaan auntie...emmm....

Rasa macam dalam gambar nih...
Rasa terbang tinggi nun di awan..


Punya lah suka, gembira, terharu dan bagai2 lah...
punya lah teruja....
hingga hilang segala aper yang harus di kata..

sejak berblogging dah hampir satu setengah tahun,
entry nilah pertama kalinya yang paling tinggi
readers auntie tinggalkan komen

Bukan aper, auntie cuma nak kepastian
Suka atak Tidak..
Maner tahu..selama nih, auntie syok sendiri
ingatkan orang suka tapi orang 'Blueykkkkk'
menyampah...

Terima Kasih, ramai pulak yg komen..
dan separuh nya nama2 baru yang auntie
belum kenali lansung..yang first time tinggal
jejak pun ada..

Aduh...sakit tengok auntie pulak bila bukak satu persatu
Auntie baca perlahan2...
Kembang kempis 'hidung' auntie tau..




Nanti2 auntie nak jalan2 (blog walking)
pada blog owners yg tinggal pesan tuh..

Auntie harap lepas nih...
jangan lah malas nak tinggalkan komen
komenlah.... tinggalkan jejak yea selepas nih!
sebab nya..
auntie amat suka sangat dapat feedback dalam
setiap entry..
sekurang2nya ada 2 way communication
tidaklah auntie rasa bercakap dengan dinding..
he he he

Cuba bayangkan bila auntie menulis citer2 lama
atau sejarah hidup auntie..
Wooooo....imbasan 20 ker 30 tahun yang lalu..
Penat otak tuh..
Dah tuh belek2 beralbum2 utk cari gambar2..
Dah tuh process scanning pulak..
Dah tuh kena reload pulak...
Dah tuh publish...
Berapa kali Dah tuh??

Hasil nya....
orang malas tinggal komen

Ketika tuh hampa betul..
Rasa macam tak berbaloi lansung..
Rasa orang tak appreciate lansung..

Okay lah...
Sorry ter emo lah pulak
Sorry ter bebel lah pulak
Emm...better stop here
sebab ramaiiiiii nya yg tunggu episod seterus nya..
He he he

Thank You
To All Of You..
Love You Too..
Who Ever You Are
&
Where Ever You Are
Out there !!


45 comments:

  1. hahhaa, muka kembang kuncup cannot go ok.

    ReplyDelete
  2. He he he... kelakar la Aunty ni.. happy tengok gambar Aunty happy2 cam tu.. semoga sentiasa sihat okay, keep on blogging with your own unique style!

    ReplyDelete
  3. haa, aunty.tgk, kan ramai peminat tu. so lepas ni jgn risau risau dah tau. teruskan menulis. tak sabar nak tunggu sambungan dah ni. hehe

    ReplyDelete
  4. aunty
    jgn hampa lagi ye...
    ramai yg 'hadir bertandang' ;p

    ReplyDelete
  5. Aunty MM,
    I'm one of the guilty ones...I read but didn't comment. Ampun....!!!! purrr....meow!

    ReplyDelete
  6. aunty..suka tgk gigi aunty...cantikk sgt pd usia aunty ni...x..bukan x mau tinggal jejak...kdg2 malas...tp memang suka baca..so aunty jgn malas2 lah update cite2 lama tu k...

    ReplyDelete
  7. go aunty go !
    cerita2 lama aunty memang best. tambah2 yg ada usup haslam jadi konduktor bas tu.

    ReplyDelete
  8. hahhahhahahhaha gambar epic of the year!!!!!

    ReplyDelete
  9. alalalala..

    ok, pas ni, saya nak tinggal komen..skalipun ralit duk baca sampai lupa nak tinggal komen, kene turn back tuk tinggal komen..huhu...

    proses utk buat n3 history auntie, amat saya kagumi!

    ReplyDelete
  10. Baik auntie..lepas ni saya akan tinggalkan jejak saya di setiap entry k..

    ReplyDelete
  11. Salam auntie. Tak boleh tahan tgk gambar auntie yang kembang kempis tu. So saya doakan auntie sihat selalu dan bolehlah auntie bercerita
    lagi.
    Saya yang bernama Noorghafura :)

    ReplyDelete
  12. hehehhe bravo untie..ok2 pasni saya rajin2kan diri tinggalkan komen :)

    ReplyDelete
  13. muning auntie =). yeayyy sila teruskan hehehe. btw, takecare n ceria selalu!!! ^___^


    insyaallah sy nk selalu komenla even xtau nk komen ape kdg2. tapi suke baca cerita2 auntie =)

    ReplyDelete
  14. sori auntie sbb jaaaaarang tinggal komen ... tp sy happy bila tengok auntie happy....senyum sampai ke telinga ..ehehh

    ReplyDelete
  15. tak komen, bukan ertinya.. tak baca

    ReplyDelete
  16. best baca cite aunty..bole ambil pengalaman..dont stop writing aunty :D

    ReplyDelete
  17. saya mmg sentiasa tertunggu² cerita lama² auntie..
    best je baca.
    go! go! auntie..

    ReplyDelete
  18. bukan tak nak tinggal komen..tp kadang2 kenkangan masa...percaya la ramai yg baca blog auntie..

    ReplyDelete
  19. ok lepas ni sy akan tinggalkan komen kat untie ok..bila bc n3 untie sy teringat mak sy tau...mak sy xreti nk buat blog2 ni...thanx sbb sudi berkongsi ngan kami ttg kisah hidup untie..nk autograf boleh?heeeeee

    ReplyDelete
  20. suka laa baca blog auntie
    sangat bersahaja mcm blog peej gak
    nanti singgah laa ke blog saya ye
    salam...

    ReplyDelete
  21. yeyeyeye auntie suka saya pun gembira... lalalalala

    ReplyDelete
  22. Sangat cutee okayyy aunty ni..hehehe...

    Happy for u... :) nanti pas ni saya rajin tinggal komen ye..take carea aunty..!

    ReplyDelete
  23. up date la, daun suka baca

    ReplyDelete
  24. up date la, daun suka baca

    ReplyDelete
  25. kak nani...
    awal2 lagi saya dah declare saya suka baca blog kak nani...
    dan memang terasa juga dalam hati kita bila kita dapati dari feedjit ramai yang membaca tapi yg meninggalkan jejak hanya sebahagian sahaja...
    tapi takpa....
    kak nani...
    teruskan berkisah di sini.....

    ReplyDelete
  26. saya suka!!!

    episode seterusnya..please...

    ReplyDelete
  27. auntie..letak la butang 'like'..sy mmg rajin 'like' kan post org..hehehe.. :)

    ReplyDelete
  28. i want more i want more i want more heheheh :)

    ReplyDelete
  29. Ezanor : TQ

    Peej : Muka ku yg original

    Hazey : TQ and indeed auntie is very happy

    LSS : Doakan auntie sihat dan InshaAllah auntie sambung episod2 seterus nya

    sayangsayangibu : TQ tak sangka ramai yang suka ruper nya

    cat in sydney : Wohhhh! please do say hello..auntie love to hear some
    meow meow

    ReplyDelete
  30. comel muke auntie hihihi

    keep writing ye auntie. sorry kalo sy x komen. xtau pulak auntie rse down org x komen huhu

    ReplyDelete
  31. DSHK : he he he gigi auntie?? Tulah yang uncle first terjatuh cinta..kerana gigi auntie..serius tak bohong..he he he

    shiela : TQ

    Deceptive : Ohh..baca yea pasal citer tuh..Kalu tak auntie dah datin ...he he he

    lilred : Ha ha ha senyum sampai telinga

    nasaoji : memang azab nak buat entry2 tuh..he he he
    tinggal jgn tak tinggal komen

    Dasheila : Janji yea..

    ReplyDelete
  32. Noorghafura : Cantik dan unique namanya..TQ for liking

    Anak Emak : Nice knowing you

    syidaspears : Alah tak yah susah2 nak komen aper2..say hello pun jadilah..
    TQ

    Intan : Tungguuuuu

    Tinie : Auntie happy sangat, TQ

    Pala Maldini : Auntie tahu orang baca, tapi no komen means one way street to a dead end.

    Prelove Shop : TQ and I will if god's willing

    Ietam : InshaAllah, if sihat I will continue with God's willing

    Yana : Okay..

    Softouch : Kat maner nak sign??

    ReplyDelete
  33. rofiexa : Dah singgah pun

    Azaharmila : La la la auntie gembira sebab dah ramai respond tinggal komen

    Melati : Auntie Comel?? He he he

    Sya : TQ

    Daun : Baca dan tinggal komen okay..he he he

    Rahmah : KIta memang dah mesra, dan rahmahlah salah satu yg banyak memberi tenaga kat akak dari awal2 lagi

    anon : Okay..

    cik Ati : Letang butang?? tak reti nak buat he he he

    shuweet : You are sweet lah..

    ReplyDelete
  34. selalu baca blog aunty..
    setiap kali ada post baru..
    tp masalhnya, xtau nak komen apa..
    jadi, baca.. baca.. & baca..
    komen jarang sangat2..

    ReplyDelete
  35. assalamualaikum auntie,

    apa khabar? senyum lebar saya tengok pic auntie tu. alhamdulillah, auntie dah kembali ceria.

    i love you, auntie. keep up writing!

    ReplyDelete
  36. DreamLogic : Ha ha ha bukan rasa down lagi tapi rasa 'K.O'
    auntie sukalah dpt berinteraksi dgn komen2 yang ditinggalkan..

    Mizstake : just say hello pun tak per,

    syahira : Wsalaml. Maneer tak senyum, ramai anak2 cyber auntie respon, auntie gembira sangat.

    ReplyDelete
  37. hehehe..lawakla auntie ni..anyway..menang seronok baca citer lama2 ni

    ReplyDelete
  38. sorry auntie, saya selalu masuk sini tapi pernah tinggalkan komen 2 kali je kot.

    bkn apa, saya jarang nak tinggalkan komen kat blog popular sbb selalunya hampa bila diorg xde inisiatif nak balas blk komen walaupun sekadar tulis 'thank you'. lebih2 lg bila dia minta pendapat, bila kita bg pendapat, dia x reply langsung. hmm.. tu yg kdg2 saya malas nak tinggalkan komen.

    tp bila auntie tanya, saya sedar yg cerita auntie lain dari org lain. org lain cerita psl hal 2-3 hari lps. auntie cerita psl hal berpuluh thn lepas. sewajarnya diberi penghargaan. sorry yer auntie.

    ReplyDelete
  39. Suka betul baca blog auntie. Macam-macam cerita boleh dapat. Lepas tu rasa macam dekat sangat dengan keluarga auntie walaupun tak kenal and tak pernah jumpa langsung.

    Teruskan menulis ye auntie!

    ReplyDelete
  40. Hi auntie, saya bloghopping. melekat ni dok baca blog auntie dr pagiin between buat kerja opis. terasa nak tinggal komen lps baca entry ni. Seronok baca blog auntie, auntie pun lbh kurang baya2 mak saya. Semoga auntie diberikan Allah kesihatan yg baik supaya dpt terus menulis ye.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...