THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Saturday, September 4, 2010

Amboi, tak tahan nya..

Ari nih, kira diuji tekak rasa kering dan haus melampau..
Emm..dalam kepala macam2 ingat air utk berbuka

Ice cream soda, ginger ale, air tebu, fruit punch

aper nih, dah tua pun tak leh tahan ker??
Malu pada diri sendiri..

Mesti pekena fruit punch lah berbuka nanti..
Bye..nak hiris buah2an..

10 comments:

  1. an.. pose2 nih sume nak minum..

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum auntie.

    hari ni buka puasa apa?
    fruit punch tu nampak sedap dan menggiurkan. wink.

    ReplyDelete
  3. aunty..
    hari ni sya dapat berbuka puasa di kampung dengan mak ayah dan adik beradik, seronok
    nak tahu kami ada 4 jenis air macam macam rasa
    bak kata sya pada mak , nak mandikan amirul dengan air sejuk ;p
    Alhamdulillah semua habis licin ;p

    ReplyDelete
  4. salam marina. Namanya pun puasa.. orang puasa ni kalau nampak benda yang berair mesti je terkulat2 haha.. tak kiralah kita dah tua ke tak...

    ReplyDelete
  5. kak nani...
    saya dah kena sukat dan catu air..
    memang terasa sangat nak minum puas-puas tapi demi nak sihat kena catu air...
    sedapnya...

    ReplyDelete
  6. huhu..gambar fruit punch tu dh buat terliur..nak wat gak la sok.. slalu aunty buat letak buah apa yer?campur2 ke sejenis je? Pastu knape blog peeja dah takleh baca..sedih..suka tgk mknan2 yg dia letak dlm blog tu..

    ReplyDelete
  7. ekekeke..sesekali feel macam bebudak apa salahnya kan aunty..hehe

    ReplyDelete
  8. Salam Pn..

    Semalam kakcik berbuka dengan adik-adik dan keluarga.. semua jenis air yang dihidangkan (begitu juga dengan makanan), selesai sekelip mata. Alhamdulillah. :)

    ReplyDelete
  9. Afiq : A'ah lah semua air nengok sedapkan..

    cik syahira : Wsalam. Buka posa Paru goreng lada dan lemak rebung dll.
    Separuh meja kuih2 dibeli oleh anak2.

    sayangsayangibu : Amboi, sampai empat macam jenis air..dan semua licin? memang lah kalau dah berkumpul anak branak, adik bradik, memang seronok..

    kakpah : Betullah, posa2 ni, air yg perlu banyak diminum, he he he
    Salam berkenalan KakPah

    Rahmah : Tulah, akak selalu baca n3 rahmah, pasal catuan pengambilan air..tak per Rahmah, itu ujian utk Rahmah..demi kesihatan Rahmah take care tau..

    nur : Peeja sedang tukar image blog dia. Aunty ikut buah2an yg ada dlm peti sejuk, potong2, sirap+oren+gingerale, dah siap.
    he he he

    lily : he he he tulah, semalam rasa malu pada diri sendiri..macam feeling budak2..memang terlalu dahaga

    en me : Cobaan..he he he..selamat berkenalan..

    kakcik : Wsalam Kakcik, sronok nyer berbuka dengan adik bradik dan anak branak. Kalau dah ramai2 memang licin apa saja yg dihidangkan..Pengalaman yg manis!!
    Kak Cik selamat berkenalan kita.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...