Followers

Thursday, August 12, 2010

Tersama title lah pulak..

Salam semua,

Baru saja aunty membaca blog Tijah...

Aduhaiiii...Tijah dah reserved title blog dia
sepanjang bulan puasa ni...
Baru jer aunty pakai semalam title yg sama..
secara kebetullan...
Salam Sejahtera buat mu Tij...
jangan saman aunty pulak yea!!

Mana lah tahu, orang2 sekarang asyik nak menyaman jer!
Tapi Tij tak macam tuh kannnnn..
Aunty fikir, aunty akan pakai
Ramadhan Pertama, Kedua dan seterusnya
untuk entry sebulan ni...
He he he Okay kan Tij..

Emm...Citer makan besok lah aunty buat

Ari nih nak link kan Besan aunty punya blog
saja2 lah promokan..

Bridal Boutique
Tempat nya di Melaka

Sapa2 reader aunty yg akan melangsungkan
majlis perkahwinan/bertunang boleh lah
berurusan dengan mereka.

Tengoklah gambar menantu
dan anak aunty di entry mereka hari ini.
Mereka bernikah pada bulan January 2010
Dah mengandung pun menantu aunty
Baru 2 bulan kalau tak silap.

Ya Allah..
Permudahkan lah perjalanan menantu ku
menempuh alam yg baru sebagai bakal
ibu..

4 comments:

  1. eeheheh masa baca blog tijah tu pun dok gelak gak, eh cam auntie nyer tajuk lak..ehehehe

    taper tijah baik hati, cantik dan menawan, dia tak saman punya.. kalau saman pun sebab dia nak glemer je...

    larriiiiiiikkkkk.... eeyyyaaahh lariiii sampai tercungap..

    ReplyDelete
  2. salam ramadhan buat auntie dan uncle :), juga buat family :)

    ReplyDelete
  3. Salam Auntie :)

    I've been your silent reader for quite awhile but this time, rasa nak wish u Selamat Berpuasa :) Btw, Im Jaja, yang buatkan engagement dais Noy last year..

    Hope auntie and family sihat selalu sepanjang bulan Ramadhan ni. I really enjoyed reading your stories. I always pray for your well being and insyaAllah, u feel better and better each day.

    -Jaja-

    ReplyDelete
  4. hehehe..

    aunty punya pasal...saya sanggup kasik reserved title tu kat aunty tauuu. takde la...kita pakai sama2 ekkk?? sy takkan saman punya tapi ada syarattt...

    saya nak datang raya umah aunty nanti..

    ada tart nanas takk???

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...