THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Monday, July 12, 2010

Live On TV - The Closing Ceremony of World Cup 2010

Wowwww!!!!...sorry guys...Aunty is watching the closing
ceremony of the world cup 2010 now.
It is so beautiful and very grand.
Aunty managed to see the colourful lazer lights, the fireworks,
dancing but not the singging and songs are way way out
for my hearing problem..
Tak per...janji dpt enjoy juga

Kata anak aunty, next four years the world tournament will
be in Brazil.

Hu hu hu, how I wish to see the game in Brazil
Kalau umur panjang, sihat dan rezeki mewah berlimpah ruah..
Alhamdulillah
Semua hak Allah..

Aunty sedang tunggu final game soon..
semua tak tidur lagi, kopi seteko, kek lapis dan roti bakar kaya
jadi pelapik perut kalau lapar nanti...
tapi aunty bangun dari sofa..
teringat nak update blog tapi jiwa kat bola lah pulak,
emm tak per jawap comments yang ada dulu, dah tuh
sambung episod besok...InshaAllah..

Let see who is the Champion tonite....
Aunty tak memihak kat mana2 team hari ni, sebab team aunty
dah kaput....hu hu hu...BRAZIL
So...Adios all my friends.

9 comments:

  1. dasat auntie layan bola... saye pon x minat sangat.. ahahha

    ReplyDelete
  2. kak nani...
    samalah dgn suami saya..
    tak minat dah sebab brazil dan argentina dah pencen awal....

    ReplyDelete
  3. Hehehe...auntie,saya ni x bape minat ngan bola tapi bile org tanye,saya kata sokong BRAZIL. first time tgk World Cup 2002 rasenye..mase tu team yg saya sokong (BRAZIL) menang..sampai sekarang saya dok sokong BRAZIL....hehehe

    ReplyDelete
  4. aunty..oh..aunty ni rupanya lyn bola gak eh?

    sama la..team yg sy support thn ni..Argentina pn da balik dah..huhu..malu sgt sbb kalah teruk ngan german hari tu..hahahaha..bola kn bulat?

    neway, thanks for ur visit to my blog dearest aunty..sorry coz cannot reply to the msg u leave at my cbox coz...technical problem..huhu

    take care n smile always!!!

    ReplyDelete
  5. syuhada azreenJuly 13, 2010

    This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. AnonymousJuly 14, 2010

    salam auntie,
    lily di sini, x sangka auntie minat bola, sy x brape minat bola..
    auntie take care k..

    ReplyDelete
  7. afiq : Layan sikit2 jer, tapi kalau dah bersorak2 mcm maner nak tidur? Join jer lah..

    Rahmah : Kalau kaki bola, memang dia org sokong team dia lebih, tapi apa saja team tetap dia org tengok tanpa miss.

    Azma : Kalau world cup memang Brazil, tapi kalau club aunty punya team Chelsea.

    ReplyDelete
  8. Intam : Ok

    Che Dah : Argentina, uncle punya team.

    lily : Aunty minat bola sejak anak dara lagi..time Arwah Mokhtar Dahari..he he he

    ReplyDelete

Pada yang terbuka hati utk tinggalkan komen disini..
Didahului dengan ucapan Ribuan Terima Kasih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...