THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Tuesday, June 15, 2010

'Rasa' Yang Tersembunyi

Hari demi hari aunty sedih...
sudah bertukar ke minggu..

malah masih lagi bersedih..
tapi walau pun sedih..
Aunty rasa sungguh lazat
sungguh enak
sungguh nikmat
bila bersama nya

Menanti setiap waktu dan detik
Untuk bersama nya
tangisan yang amat menguris
mengalirkan titisan demi titisan air mata
bila bersama nya

Ya Allah
Ya Rahman
Ya Rahim
Setiap soalan ku
Kau laduni kan jawapan
Jawapan yang sungguh aman dan menenangkan
Merindui mu setiap waktu..

Aunty nak kongsi perasaan aunty
dah seminggu..

Jiwa aunty, perasaan aunty
dilanda dengan kesedihan tapi tenang

Rahmat dan Nikmat yg Allah berikan
terlalu banyak..

Yang tersembunyi dan rahsia
Adalah 'Rasa'

Maaf..aunty tak pandai nak
mengukir kata2..
sebab 'rasa' yang tak dapat di perkatakan
Apa yang aunty kecapi dan 'rasa' pada suatu
ketika dulu..
Yang sungguh indah, enak dan lazat
Yang sungguh hampir dan tenggelam
kini kembali lagi...
apa yang aunty rindui selama ni
terjalin kembali..

Syukur Alhamdulillah...

9 comments:

  1. ok seriosu tak faham. miss u mummy. n love u so mucho.

    ReplyDelete
  2. Memang lah peeja tak faham, hanya yg 'Rasa' saja yg tahu..Title pun yang tersembunyi...he he he

    ReplyDelete
  3. aunty
    mcm yang aunty tulis diwall sya
    rasa tu anugerah dariNya...

    setiap apa yg diberikan ada hikmah disebaliknya.. ;o

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan aunty..dh khatam bc blog aunty dr mula smpai the latest entry..[al-quran pun xkhatam2 lg..hehe]..
    suka bc blog aunty..byk pengalaman yg blh dikutip..[mcm kutip durian gugur pulak..haha]
    keep on writing ye..
    sy dpt link blog aunty dr blog anak aunty..peeja..dia nyer blog pun sy dh khatam baca..ahaks..
    semoga aunty sihat sentiasa & dilindungi allah swt...amin2

    ReplyDelete
  5. AnonymousJune 15, 2010

    'rasa' maksudnya antara somi istri je yg tau ke? he he he

    ReplyDelete
  6. norul balkisJune 15, 2010

    salam aunty....
    ayat sy sama sebijik mcm itayanin punya comment =)

    semoga aunty sihat sentiasa & dilindungi allah swt...amin2

    ReplyDelete
  7. salam kak nani...
    semuga kak nani rasa lebih selesa sekarang...

    ReplyDelete
  8. hanya orang yang bertuah saja dapat merasai 'rasa' itu, alhamdulillah

    ReplyDelete
  9. salam
    rasa cam paham..tp xsure la betul x..
    that feel or rasa yg aunty rasa tu..
    just nk share..

    sy pn ada rasa tu..rasa syukur ngan cukup apa yg ada (bak kata mak sy..jgn asyik tgk apa org ada tapi kita xde, tp lihatlah juga apa yg sesetengah org xde tp kita ada..rasa itu..wat kita lebih dekat dgnNya..)

    just my personal opinion
    thanks for sharing tis aunty..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...