THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Sunday, June 20, 2010

Fathers Day

Anak2 berkumpul untuk mengucapkan Papa nya 'Happy Fathers Day'
Aunty pun menyediakan juadah yang sederhana saja
Masak nasi lemak, sambal petai ikan bilis, paru goreng, tempe goreng
sayur boncis goreng, timun dan telur rebus.

Gambar yang di ambil olih anak sulung aunty Khairul
Nampak tak mengiurkan lansung..
Tapi kalau makan pasti menjilat jari..he he he

Noy dan Peeja balik dgn membawa kek chocolate..


Aunty memberanikan diri makan sepotong kecil sesudah injection insulin.


Aunty bising2 sebab uncle duduk bawah, sedangkan aunty duduk kat sofa.
Emm..apa tak nya..uncle pakai seluar boxer, malas nak salin pakaian
Anak kedua aunty Hafizi memang selalu buat perangai kalau ambil gambar..
Tengok lah muka dia tuh..
Kata nak jadi 'artis' tapi bila bergambar buat muka macam tuh!
Oh! yea.. Hafizi akan melancarkan album bersama group band nya di
Hard Rock Cafe KL minggu hadapan
Moga2 dia berjaya dlm perjuangan nya nanti

Specially for you my dear husband..


You have been a wonderful Father and Pal to our children
.
.
You give your heart, your life and your love
.
.
Your Caring and sympathize approach
.
.
that keeps tears away
.
.
We love you more with every passing year
.
.
Wishing you every happiness today
.
.
There is nothing left in the world
.
.
Coz
.
.
You are the best Father anyone could have

2 comments:

  1. kak nani..
    memang sesuai poem tu buat suami kak nani... serasa mcm kami pun kenal juga...

    ReplyDelete
  2. mesti uncle sangat suka hati...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...