THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Monday, May 17, 2010

Sakit2 Badan?

Siapa lengoh2 dan bisa2 badan,

Sakit tengkok?

Angkat tangan..he he he

Kalau suami sakit, isteri kena picit, kalau isteri sakit suami kena picit..

Kalau salah satu tak de rumah..minta tolong anak2..

Anak2 tak de kat rumah macam maner??

Siapa nak tolong?

Hah! Ni dia..mesin urut OGAWA


Sila abaikan lantai aunty yg tak bermop dah sebulan..ngee

Aunty tak tahu pun benda nih ujud dalam pasaran

Masa aunty kat kampung, aunty kan sakit, dah tuh adik ipar aunty hulur benda nih kat bilik..hairan juga aper dia ekkk??

Suruh uncle pasangkan, dan dia gosok2kan benda tuh kat belakang badan aunty..

Sedap sangat...rasa lega

Bila balik ker KL, aunty terus gi beli..

Tak mahal hanya tiga keping duit 50 (main2 maths pulak) RM150 jer..

Kedai OGAWA nih banyak ada di shopping2 complex

Kawan2 aunty kalau datang rumah, bertanya pada aunty apa benda nih..

Aunty demonstrate kat badan dia, the next day dia orang pun pegi beli..

So aunty nak share benda nih dengan readers aunty..

Siapa yg penat2 kerja..dan terasa stress tuh..

Beli lah..

Atau belikan utk parents..surely dia orang akan suka..

Lagi pun tak lah penat jari2 kena memicit2..

Ayahanda cubalah..

14 comments:

  1. salam pg senin kak nani...
    kalau saya beli sure anak saya yg sulung seronok sebab saya tak payah menyuruh dia mengurut lg... lega byk dia...

    ReplyDelete
  2. sangat senangkan..sya pun boleh rembat nih tuk "ayah day" bulan depan.. hehehehe ;o

    ReplyDelete
  3. Eh, menarik.. nak beli la untuk parents saya

    ReplyDelete
  4. Kak Nani, ogawa ni memang macam2 gadjet dia orang ada. Yang nak kurus kat perut, kat lengan, utk badan, bahkan sikat rambut sambil urut kepala pun ada tau. Yatie beli aje, lepas tu pakai sekejap simpan dalam stor, yang sikat rambut tu Si qaisara yang pakai..ha.ha.ha

    ReplyDelete
  5. AnonymousMay 17, 2010

    salam auntie.. saya ni anoy...
    nak tanya la klu auntie ada kencing maniskan??? so klu ada tidak digalakkan menggunakan mesin ini tau coz ia bole menyebabkan lebam.. hope auntie berhati2 menggunakannya.

    * sowi klu salah yek :)

    ReplyDelete
  6. Salam aunty:) Apa kabar aunty? wah bagusnya..saya pun baru tau ni aunty..boleh la nanti belikan untuk atuk nenek saya:)

    ps: bagus la, lain kali auntie rasa lenguh2 & tak ada siapa nak urutkan, barangan ogawa ni dah ada:)

    ReplyDelete
  7. saya pun ada untuk diri sendiri...dan beli juga untuk mertua dan mama saya.

    Alat ni mmg best dan bagus kan

    ReplyDelete
  8. salam aunty...
    wah cam rasa tertarik nk beli plak. maklum la, badan ni selalu sakit2... :-)

    ReplyDelete
  9. baguslah akak ni, share kan benda yg baik kat kengkawan semua.. dorang pun beli, pastu dorang pun recommend kan kawan2 deme jugak.. berterusan lah... bagus meniaga nih!

    ReplyDelete
  10. menarik ni kan, kalo bab utk melegakan mmg rasa bgus tu.. tp hrganya pun bleh thn gak..

    ReplyDelete
  11. mmg jadi pilihan yg baik utk saya ni... saya selalu letih letih dan lenguh lenguh

    ReplyDelete
  12. boleh buat present mother's day ni :)

    ReplyDelete
  13. badan saya pon sakit2lah auntie...harus buat bajet beli bendalah ni hehehhehe

    ReplyDelete
  14. salam aunty
    sy nk tanye aunty ape nama mesin urut ogawa nih??? kalo nk cari kat kedai nk sebut nama ape??

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...