THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Wednesday, May 26, 2010

Gambar Penuh

Aunty nak bagi tahu semua followers aunty
Berhati2 dengan gambar penuh diri
Maksud nya gambar dari muka sampai kaki
Aunty baru di ingatkan olih kawan
Gambar macam nih boleh di sihirkan
dengan illmu hitam

Pernah dengar satu ketika dulu
tapi sekarang??

Kawan aunty sampai delete blog dia
Sebab kawan dia dah terkena sihir tuh!!

Emm...so bergambarlah tapi separa ker
Memegang sesuatu ker utk menutup
sebahagian dari anggota badan

Berjaga2 tuh bagus

Pada aunty berserah pada Allah atas segala2 nya..

5 comments:

  1. salam kak nani..
    terima kaseh kerana memberi ingatan... sama-sama kita saling ingat mengingatkan...

    ReplyDelete
  2. Saya pun pernah dengar pasal ni, selalu jugak nasihat kawan2 yang selalu post gambar kat facebook.. sebagai langkah berjaga2

    ReplyDelete
  3. hye aunty.. i'm one of yr silent readers.semoga auntie sihat selalu

    saya baru je diingatkan pasal perkara ni oleh seorang makcik (dia pengamal perubatan tradisional). die pesan kalau nak ambil gambar, kene tahan nafas. gambar yg diambil ketika bernfas mudah disihirkan sebab gambar bernafas diibaratkan seperti gambar yg hidup. kalau kita tahan nafas ketika bergambar mmg gambar tu tak dapat disihirkan langsung.

    ReplyDelete
  4. macam maam kalau orang nak buat benda yang diluar jangkaan ni..
    kalau hasad dengki menguasai diri
    hukum Allah pun jadi lupa.

    ReplyDelete
  5. betul aunty, sebab tu sampai sekarang saya publish gambar mesti tak lengkap...bila orang kutuk2 pun dengar je..dorang tak paham apa yang saya paham... :)

    i love u lah aunty.. hehe!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...