THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Tuesday, April 20, 2010

Terlebih Rajin

Hari ni terlebih rajin despite tak sihat..sebab selera nak makan nasi tomato..

Kul 11:30 pagi tadi aunty rebus daging ngan kacang dal. Buat lauk dalca.

Kul 1:30 selesai lah masak dan panas2 hidang utk uncle makan dengan aunty.


Acar timum ngan nenas

Dalca Daging

Nasi tomato

Aunty dah penat nak goreng papadum dan ayam masak merah.

Kalau ada lauk yg malas aunty masak dah macam gi kenduri kawin kann?

Emm....macam nih macam maner lah berdiet??

10 comments:

  1. Salam ... memang terlebih rajin tu...tapi takpe...pasti suami bertambah sayang

    ReplyDelete
  2. takyah berdiet sgt le aunty. bila ada selera ni, makan je (^_^)

    tingat kat dalca daging mak..huhuhu

    ReplyDelete
  3. salam kak nani,
    wah sendawa nasi tomato dan dhal daging ler yer tengahari tadi...
    Alhamdulillah... nikmat selera yang Allah bagi...

    ReplyDelete
  4. Salam kenal tuan rumah...


    Mula-mula sampai rumah ni...dah dapat jamu nasi tomato..


    :)

    ReplyDelete
  5. Salam Aunty,

    Terliur! Oishhh dah la.. tgh melarang diri dari menyentuh nasi.. huhuhu..

    Dalca daging tu nampak sedap... kalau makan mesti menjilat jari ^__^

    ReplyDelete
  6. sedapnyerrr dalca...apasal saya buat selalu tak jadi..huhuhu..la ni dah malas nak buat..

    ReplyDelete
  7. unti sedapppppppppnya.
    nasi tomato tu yang tak boleh tahan. alahai beruntungnya pija dapat mama yang sangat menepati piawaian citarasa.

    ReplyDelete
  8. nasik tuh nmpak lembap dn sedap auntie!

    ReplyDelete
  9. As salam...Kak Nani, dahsyat malas2 Kak Nani sempat masak nasi tomato + dalca lagi....mmmm sedapnya! Nampak gaya our trip to KL next week tak berapa best sebab tak dpt lama dgn Kak Nani & Abg Din. Take care Kak Nani...can't wait to see you!

    ReplyDelete
  10. wow... dalca daging tu nampak marvellous.. saya suka dalca daging yang rupa macam tu..
    aduhh.. mana nak carik ni..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...