THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Friday, April 16, 2010

Selamat Hari Jadi

Emm..Happy Birthday Sayanggg..

Today uncle nyer Birthday yg ker 57 tahun

Aunty tak beli aper2 utk dia sebab dah banyak sangat aunty hadiahkan dia seminggu sebelum harijadi.

Aunty belikan dia minyak wangi YSL, pen parker dan 2 tali pinggang masa gi shopping kat SOGO sebab ada sales menggila kat situ..
So aunty dah pesan yr birthday no more gifts okayy..

Tapi aunty rasa nak surprise kan dia nak buat party memang lah aunty tak larat..so aunty sms semua kawan2 dia suh wish dia..

Pagi tadi dia dpt sms wishes berlambak2..dia senyum meleret sampai ker telinga bila membaca all the wishes through his handphone..

Emm...dia kata hairan macam maner kawan2 dia tahu birthday dia??

Uncle kata you masukkan dlm blog ker pasal hari jadi I??

Mana ada kata aunty, kalau masuk dlm blog pun bukan kawan2 you jadi pembaca blog I.

So...mcm maner yer dia orang semua tahu??

Lah...nani bagi tahu dia orang lah through SMS suh dia org wish you...

Its a good thing lah..the cheapest way of wishing a friend on his birthday through SMS kann...

Its only cost them 10 to 20 cent jer kann...kalau beli kad dah sampai 5 hinggit...

Believe it or not there is a cake bought by noy this morning, which is still on the table...entah bila lah budak2 nih nak berkumpul suh papa dia blow the candle.

Semalam dia orang after twelve dah wished kissed dan peluk papa dia..masa tuh tak de cake lagi..

Lantak lah nih dah kul 10:45 mlm..PG pulak tak de..
Nampak nyer mkn gitu jer lah..
Nak kena jerit si Peeja dan Noy tuh..

Nanti auntie sambung okay...

5 comments:

  1. EPI BESTDAY UTK UNCLE ENCEM!!!

    semoga hidup sentiasa diberkati Allah + hepi2 disamping family terchenta..amin.

    (^_^)

    ReplyDelete
  2. salam kak nani,
    selamat menyambut hari ulangtahun kelahiran buat 'uncle' semuga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki... semuga jodoh berpanjangan hingga ke akhir hayat.
    walaupun kos sms tak seberapa... ingatan tulus e-class dari isteri adalah besar harganya....

    ReplyDelete
  3. happy birthday uncle
    semoga dipanjangkan usia
    dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik dan semoga dirahmati diberkati Allah sentiasa

    ReplyDelete
  4. Salam Aunty Nani,

    HAPPY BIRTHDAY UNCLE
    Semoga success and dimurahkan rezeki aunty sekeluarg, Amin.

    ReplyDelete
  5. HAPPY BIRTHDAY UNCLE
    wah sungguh suprise yg unty buat ye...
    ceria sungguh hari uncle n unty ;p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...