THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Sunday, April 18, 2010

Sekejap Jer Kan

18 hb April genap lah umur blog aunty setahun.

Kalau ikut pepatah melayu 'Baru setahun jagung' tapi aunty rasa okay lah followers pun quite ramai juga.

Semua nya muda2 belaka, pangkat anak2 dan adik2.

Aunty bertanya pada diri sendiri..apa kah tujuan aunty berblog??

Well....

Firstly, nak rakamkan citer2 kisah hidup sendiri dan keluarga. Aunty baru bercerita sampai umur aunty 24 tahun dalam episod2 yang sudah2.

Inshaallah kalau di izinkan aunty akan sambung..

Secondly, nak kongsi pengalaman dan pelajaran yang boleh di buat contoh sepanjang perjalanan kehidupan aunty selama 55 tahun. Moga ia nya ibadah

Thirdly, emm...menyelam sambil minum air, menulis di samping mendapat income from Naffnang. Walau pun seceput jer income (lepas utk beli seekor kambing) rezeki tuh..boleh di buat untuk tambahan berzakat pada tiap2 tahun. (bulan Ramadhan).

Berbalik pada tajuk..'Sekejap Jer Kan'

Namum....Aunty amat2 bersyukur..
Bila berblog, ramai yg mendoakan aunty sihat dan bahagia disamping keluarga.

Aunty mengucapkan ribuan terima kasih.

Hari2 auntie mengingati nyer...

Meniti hari demi hari untuk pulang ke pangkuan Allah
Belum cukup bekalan yang perlu di bawa pulang
Namun aku redha jika panggilan tiba
Selagi bernafas....Allah membuka pintu membuat ibadah dan bertaubat..
Aku tenggelam dalam rahmat mu 'Ya Allah'

7 comments:

  1. hepi anni versary untuk blog auntie. Moga auntie sihat2 aje. Amin.

    ReplyDelete
  2. Dah setahun jugakla saya bc blog auntie :)

    ReplyDelete
  3. salam kak nani...
    selamat menyambut ulangtahun pertama blog kak nani...
    semuga terus berkarya ...

    ReplyDelete
  4. wah sama umur blog unty dengan sya....tp blog unty menarik dan tertaarik sungguh sungguh... ;p

    ReplyDelete
  5. salam ziarah untie. selamat aniversary..mg untie sihat hendaknya selalu

    ReplyDelete
  6. Salam Aunty Nani,
    Tahniah.. tahniah.. setahun sudah blog "values of life". Dayah ikut dari awal dan alhamdulillah sampai hari ini ^__^
    Keep continue writing Aunty ^__^

    ReplyDelete

Pada yang terbuka hati utk tinggalkan komen disini..
Didahului dengan ucapan Ribuan Terima Kasih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...