THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Wednesday, April 7, 2010

Rindu terubat

Anak2 auntie selamat sampai rumah kul 2:30 pagi hari Selasa.

Auntie dah tido kat Living hall, tapi di gerak olih Peeja.

First2 sekali auntie makan buah salak..memang favourite auntie buah salak, Peeja tak beli banyak pun sekilo jer..tapi auntie mkn dan mkn..lemak..buah nyer.

Emm..dia orang belikan baju2 utk auntie..tiga pasang...from Uluwatu, hand made lace..so beautiful..It's my taste...Mama like it so much..TQVM.

2 pasang Polo T shirt utk papa and 2 pairs of knee length pants..suka sgt dier..he he he

Dah tuh barang2 rumah, decorative candle, place mat, magnetic tokens for refrigerators and 4 pieces of cushion covers. All are beautiful too... TQ

Untuk dia orang agak nya banyak baju2 lah, sampai beli luggage baru lah..

Peeja kata nak simpan duit...nak gi lagi..

I told you..Bali is so nice..

Tapi dia org tak gi Hard Rock Cafe..

Ohh!.. that place is so beautiful..

Kesian dia orang, mesti rindu masakkan home cooking mama dier kann....

So hari nih, auntie masak Pedal Ayam Karipulay dan Ikan senangin masak cuka

Perisa nya...
Sambal belacan, ulam nye rebus sayur kobis dan peria.
Ikan masin tenggiri jeruk..

5 comments:

  1. semoga berbahagia dan bergembira bersama anak-anak dan suami !

    ReplyDelete
  2. selamat dah dowang balik..terubat le rindu aunite nk tengok umah tu riuh kan? ;)bagus tol..memacam dowang belikan.

    fuyoooo..laok auntie masak..isk! boleh dibayangkan kesedapannya tu..hohoho

    ReplyDelete
  3. salam kak nani,
    ALhamdulillah.. dah kembali kepangkuan kak nani anak dara berdua tu...
    Bagilah resepi... sedap lauknya..
    Pedal ayam karipulay dan ikan senangin masak cuka...
    sedap tu kak nani...

    ReplyDelete
  4. Seronok bila anak2 ingatkan emak bapa kalau pergi melancong ni. Rasa diri dihargai....

    ReplyDelete
  5. ermmm. windu kat masakan mak scha jugak ..;(

    ReplyDelete

Pada yang terbuka hati utk tinggalkan komen disini..
Didahului dengan ucapan Ribuan Terima Kasih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...