THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Saturday, March 6, 2010

No more goyang goyang

I'm back in KL dah seminggu..

Tapi tak de mood nak update.

Berubat kat kampong tuh, meringankan badan dan kepala auntie tak bergoyang2 lagi..selalu nya macam Parkinson..

Ohhh...TQ Allah

12 comments:

  1. salam kak nani...
    ALhamdulillah... seminggu tak dengar kabar.. syukurlah keadaan kak nani dah okay sedikit..sabarlah walau lambat.. sebab penyakit ni datang macam ribut nak pergi macam semut...

    ReplyDelete
  2. Ringan rasa kepala ye? musti rasa nikmat je..syukur (^_^)

    ReplyDelete
  3. salam aunty ...
    maaf scha baru tau ..aunty tak sihat ...

    kenapa tu ??... macamana keadaan sekarang ??..
    semoga aunty sihat hendaknya ...
    u take care

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.....

    p/s rindu sama auntie :(
    rasa sunyi masuk blog tp sepi,masuk fb pun g2 jugak..

    ReplyDelete
  5. semoga cepat sembuh...amin

    ReplyDelete
  6. salam...
    alhamdulillah dah ada perubahan...

    semoga makin sihat...

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah....Kak Nani buatlah lagi 'follow-up' dan jika serasi insyaAllah....kalau tidak sembuh sepenuhnya pun, dapat dengar balik dah alhamdulillah. Kita berusaha, doa dan bertawakkal kepada Allah. Allah yang menyembuhkan mintaklah kepadaNya.

    Take care, Kak Nani....

    ReplyDelete
  8. Just keep on with your positive attitude and strong will to fight whatever..InsyaAllah, selagi tak give up, selagi tu lah Allah SWT tolong..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...