THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Thursday, January 14, 2010

Gubahan

Hari Selasa auntie gie Nilai 3, nak tempah jendela dan beli cadar utk bilik.
Saja2 jer nak menjamu mata, auntie beli bunga2 kering dan pasu.

Malam tadi duduk2..... auntie gubah dan cucuk2 bunga2 yang auntie beli...
Suami auntie tepok tangan dan mengangkat kedua2 ibu jari...(agak nya best dan cantik)

Bila dah siap, Peeja tanya nak bubuh kat mana??

Entah belum memikirkan nya....






12 comments:

  1. cantek. suke yg atas tu. kalau auntie mintak ai yg gubahkan, kompom x jadi! hihihi

    ReplyDelete
  2. kak nani,
    sungguh... serius... cantik gubahan kak nani...
    (amacam.. boleh bukak kedai gubah bunga?...)

    ReplyDelete
  3. memang cantik...pandai auntie gubah.... :)

    ReplyDelete
  4. yelah.. cntik yg atas tu

    ReplyDelete
  5. saya suka yang atas tuh....kalau g beli kat kedai mesti mahal kalau dah siap cengitu....

    ReplyDelete
  6. serious cantek!
    fieza suka yg 2nd pic pasu belah kiri..

    kalo fieza dekat nak jek suh auntie gubahkan bunga for me :)

    ReplyDelete
  7. Salam Aunty,
    Thumb up 5X!!!
    cayalah Aunty!! ^_^

    ReplyDelete
  8. Cantiknya......berseni tangan auntie ni mcm arwah emak saya.

    ReplyDelete
  9. sangat cantik terutamanya yg dalam pasu putih tu.

    i think i saw auntie kat dewan felda wedding farah dato'hak. betul tak?

    ReplyDelete
  10. ai : TQ

    Rahmah : TQ tulah dah pencen, boleh juga bukak kedai bunga tapi...

    Qaseh : TQ

    Maiyah : TQ

    Zie : TQ

    fieza : Why not, kalau dekat auntie tolong.

    Dayah : Emm...5x??

    Mashy : TQ

    Saudah : Tak silap lah, memang auntie gi wedding Datin Hamidah. Kenapa saudah tak tegur auntie? Boleh lah berkenalan..

    ReplyDelete
  11. hehehe, actually we were in the same lift masa nak balik. together with my sis n brother. saya perasan masa berjalan keluar dari lift tu..uncle pimpin auntie and i was like "oh so sweet la this couple. then looked twice, then "mcm pernah nampak la this couple"..bila jalan ke kereta "dang, auntie nani la.."

    her husband is my cousin.

    ReplyDelete
  12. cantik ler auntie gubah tuu....

    kt tak dak kemahiran le nak gubah2 nih...jari "pengko".. ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...