THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Saturday, October 10, 2009

RUMAH TERBUKA AIDIL FITRI

Dah jadi rasmi setiap tahun ada jemputan2 rumah terbuka.

Hari Sabtu jer..tiga rumah.

Jiran dan kawan masa dalam tentera dulu2..

Suka auntie nak jumpa kawan2 lama..especially kawan2 tentera dulu2.. Dia orang nih semua nya berjaya dlm career mereka.. Ada yg dah dpt Gelaran 'Dato' ada yg dah bersara..

Bayangkan dulu2 muda handsome..tapi bila berjumpa sekarang dah beruban dan berkedut2..
Termasuklah auntie...dulu sexy maxi...sekarang dah jadi kayu balak yg tak lepas satu pemeluk...
Tua yg dah di makan usia....

Tapi badan macam tak larat dan kepala pening, masaalah macam nih kalau nak keluar rumah...

Tengoklah nanti sebab jemputan tuh sampai pukul 9:00 malam

Harap2 auntie okay by then...

6 comments:

  1. suka baca coretan auntie.walaupun pendek tapi seronok membacanye .saya doakan semoga auntie sihat selalu dan heppi with family.

    ReplyDelete
  2. Salam Aunty,
    Semoga sihat2 selalu ^_^ bila kita fikir sihat insyaAllah kita rasa sihat ^_^

    ReplyDelete
  3. Anon : TQ sudi membaca blog auntie dan TQ again utk doa pada auntie.

    dayah : Betul tuh...fikir sihat..dan kuatkan semangat adalah amalan auntie. TQ dayah.

    ReplyDelete
  4. huhh...mcm kayu balak tak lepas satu peluk?..issshhh..auntie ni, mcm kyu balak tu le yg duk family auntie dan kt sayang tau!...

    moga auntie cepat2 sihat..nnt leh dokong anak peej!..hehehe..

    ReplyDelete
  5. auntie...
    seronokkan jumpa dengan kawan2 lama..
    dari remaja ke dewasa
    dewasa ke tua...

    sya teringin sangat nak jumpa kawan2 masa sekolah rendah dulu...
    mcmmanalah diorang semua agaknya...

    ReplyDelete
  6. wah,msti byk kejutan kan auntie time jumpa kwn2 lama..mklum lah dh byk prubhan fizikal & ada yg makin berjaya..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...