THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Thursday, October 8, 2009

PEEJA BLOCK YR BLOG...WHY???

Subuh2 tadi try lah bukak tak leh dah di block nyer... ni kejap nih tadi masih block lagi...
Apa lak pulak yg tak kena.....
Siapa pulak yg cucuk your ass uh???

Dont you know that you hurt the feeling of your regular readers by privatised yr blog.... dont you know that all of us felt its not a complete routine if we don't read your blog???

Suruh mama continue writing, Peeja pulak tutup for selective people jer... Mana aci macam nih!!!!

We all love to read your articles and we love you Peeja.... Aint it right??
Bukak lah....Bukak lah....Bukak lah....

24 comments:

  1. comel la aunty ni =)

    suruh la die add auntie so that u could read..

    ReplyDelete
  2. Please Peeja!!!!!

    ReplyDelete
  3. hik hik..bukak lah..bukak lah. Sokong auntie.

    ReplyDelete
  4. so sweetlah usik2 auntie n peeja...

    ReplyDelete
  5. yes..plz peeja.open ur blog for all..sunyi x baca blog peeja.autie also continue ur story la.rindu.hehe.peeja plz..tsk..tsk.

    ReplyDelete
  6. a ah la auntie, kt pun terkejut gak..

    tp, ader la tu yg bg dia tak kena ke ape ke..

    sya sabar je, nnt dia dah release, leh bc bnyk2..

    klu lama2 sgt lak, rindu ooooo sama itu anak auntie..auntie smpaikan salam pd dia yer...

    ReplyDelete
  7. haaaaaaaaaaaaaaaaaaa td mcm nak bising ke peeja juga... tp kang pk pk propah plak... ntah die tgh godek blog die ke hapa.. penyudahnye sampai ke ptg ni ha tak berbukak...

    ayokkkk ...cemana ni aunty

    ReplyDelete
  8. Yesss..plzz..lantak ape org nk ckp...kalo ade yg mengutuk u die la bodoh, sakit kot die 2, dh baca pas2 kutuk plak, kalo sakit hati dgn u jgn la bkk blog u..bukak ehh...heheheh..

    ReplyDelete
  9. ahahha tue la dis morning u nk bukak da x bley nk baca ehehhe
    n tgh ternantikan sambungan story untie yg menarik tue wif gamba2 dulu2 :D

    ReplyDelete
  10. ahhhh saya pun bukak tak boleh kenapa yekkkk.gersanglah aunty tak dapat baca entry dia.

    ReplyDelete
  11. a'ahh la auntie..being tried d whole day..huhuuuuu nak nangis la camni..coz i really loved her writing..no matter wat..bukak laa bukak laaa

    ReplyDelete
  12. itulah untie
    ni bila bukak tak leh daaa
    ooohhh im ccoooo chadddd
    hehe peeja bukak la

    ReplyDelete
  13. yelah... pls peeja, pretty please
    :( :(

    Kak Nora

    ReplyDelete
  14. hehe... habisla peeja..
    aunty nani dah ngamuk dalam ini blog.. hihi..
    agak2 kt rumah ngamuk camtu jugak tak aunty.. hehe..

    yeay.. best la aunty ni.. hihi..
    saya sokong aunty..
    eh.. eh.. =)

    ReplyDelete
  15. hehhe..
    apa lah peej nih. dgn omak sendiri pun nak d blocked nya...
    peeejaaaaa! its my routine to read ur blog, u know dat?... now dah rasa mcm tak sah, sebab tak dapat baca blog dia dahhh...
    huaaaaaa

    ReplyDelete
  16. yup btul apa yg untie ckp tue..
    mmg tak complete hidup klu tak baca
    blog kak peejaa..

    kak peeeejaaaa..bukak la blik blog..
    kasihan kan sy yg silent reader yg mcm saya nie..PLZZZZZZZZ...

    ReplyDelete
  17. a'ah...
    bukak laaaaa peeja!!!!

    ReplyDelete
  18. BUKAAAAAAAAAAAKKK WEI!!!!!

    ReplyDelete
  19. betul tu..kak peeja,bukak la ur blog.wlpun i ni silent reader u,but i love ur writing..cepatla buka..sehari xbaca blog u,xbest tau

    ReplyDelete
  20. huhu..nanti dia bukak la tu..tensennyeee..dah tak de blog aku nak baca..dah la chics melancong2..auntie pun tak update2 (padahal..saya pun tak update..hahaha)..adeila..

    ReplyDelete
  21. very supportive mama...

    ReplyDelete
  22. salam auntie,

    saya ni silent reader auntie, peeja & noy. hari2 mesti nak baca punya tapi bila dia privatekan tadi rasa cam la susah la sb sy bukan org2 terpilih hehehehe....

    utk auntie sy doakan auntie sentiasa sihat & happy disamping family lebih2 lagi dgn anak2 mcm peeja & noy tu, happening la best sgt hehehehe....


    kasih8953

    ReplyDelete
  23. sangat supportive la aunty :)

    ReplyDelete
  24. bestnya ada emak sekepala..i mean blogger jgk:)

    ReplyDelete

Pada yang terbuka hati utk tinggalkan komen disini..
Didahului dengan ucapan Ribuan Terima Kasih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...