THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Sunday, October 4, 2009

MEMBEBEL JER ANAK KU PEEJA

Emm... Peeja dah berhari2 membebel, dia marah2 auntie dengan muka kerut2...walaupun auntie tak leh dengar tapi tahu dia betul2 marah..

Peeja : Mama bila nak update mama punya episode seterus nya uh? Kalau dah tak nak continue stop from blogging. Bulan puasa tak per lah 'cerita2' agama yg mama tepek. Nih dah Syawal pun nak tepek pasal agama juga. Kawan2 Peeja semua tanya tau kenapa mama tak continue..bila nak continue..

Dulu kata nak cerita pasal hidup mama...tapi baru sampai umur 21 ker 22 tahun dah berenti...

Auntie : Alah kao nih!!! sabar lah mama nak kene korek gambar2 lama dalam album tuh... Dah tuh episode seterus nya .....sangat lah 'sensitif' mama kena tanya dan minta izin papa dulu kalau dia tak bagi publish mama terpaksa skiplah....BUT IT IS VERY ..... cant find the right word to explain....

Give me a day or two to write coz mama still having my temperature (fever and cough). I shall continue dear...

Mama wonder is my reader out there keen to read the continuation of my life stories???? If there's a strong request... I'll definately will continue...

42 comments:

  1. we want more!
    we want more!
    we want more!
    we want more!
    we want more!
    we want more!
    we want more!

    heheheheh...

    sambung la citer aunty,...

    ReplyDelete
  2. auntie,

    sila sambung......saya menanti dengan sabar,,,,

    ReplyDelete
  3. yesss auntyy!! pleasee do continue!

    ReplyDelete
  4. Tijah : Amboi U first to sokong ye!! TQ

    ReplyDelete
  5. Zie : Sabar ye!! Inshaallah auntie continue....

    ReplyDelete
  6. Faressa : U too want me to continue...TQVM

    ReplyDelete
  7. sambung la auntie.. suka bace cerita zaman muda-muda auntie :)

    ReplyDelete
  8. please continue auntie..dh lama dh tnggu ni=)

    ReplyDelete
  9. definitely we need it aunty!

    ReplyDelete
  10. definitely we need it aunty!

    ReplyDelete
  11. continue aa auntie.. saya ni silent reader auntie. tapi bila auntie tanya soalan cam nak stopkan citer tu terus jadik tak silent dah. hehe.. teruskan ek auntie. saya suka baca citer auntie..

    ReplyDelete
  12. meee tooooo ...Plzzzz continueeeeee !!

    ReplyDelete
  13. mcm Tijah laung2kan di atas...

    saya smbg laungan dia..

    we want more..
    we want more..
    we want more..
    we want more...

    :)

    sambungla aunty... i loike :)

    ReplyDelete
  14. Salam

    Kalau aunty ceritakan nanti jadikanlah tauladan ya, aunty tu banyak pengalaman

    ReplyDelete
  15. Salam... thank you auntie...
    doakan saya ok... (",)

    ReplyDelete
  16. Nakk nakk *angkat tangan tinggi-tinggi [seba pendek takut nanti orang tak nampak hehe]

    ReplyDelete
  17. itu la yang saya nanti-nantikan...

    ReplyDelete
  18. Tell me more...love to read them.

    ReplyDelete
  19. nak jugak!! hehe, walaupun dah lama tak tinggal komen kat sini..saya masih setia mengikuti. owh ya auntie, selamat hari raya maaf zahir batin :D

    ReplyDelete
  20. aper2 citer dr "umah" auntie ni, kt tetap akan baca!

    ReplyDelete
  21. Yela aunty saya tunggu dah lama ni nak baca cite aunty tu.

    ReplyDelete
  22. saya lak sambong huhuhu

    we want more!
    we want more!
    we want more!
    we want more!
    we want more!
    we want more!
    we want more!


    heheh janagn mara ye aunty...
    dah rindu sangat ngan cerita aunty....harap2 Uncle bagi keizinan pada aunty...:)

    ReplyDelete
  23. criter lagikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    :)

    ReplyDelete
  24. sambung please aunty...kami semua menunggu..get well soon aunty..

    ReplyDelete
  25. auntie...get well soon and please continue the story...plsss....
    *sambil melutut merayu...

    ReplyDelete
  26. nak ..nak nakkkkkkkk

    hehehe

    tapi aunty tak sihat..takpe..take ur time..feminats feminats setia tunggu..

    ReplyDelete
  27. dah lama ternanti-nanti...

    sambunglah auntie...

    ReplyDelete
  28. yup..
    auntie bila nak sambung cite?

    ReplyDelete
  29. dear auntie..tak sihat ke?
    saya pun batuk teruk2 ni..saya pun rindu sgt nak baca episod seterusnya..tapi asalkan uncle bagi keizinan ok la..heheh..suruh la peej pujuk sampai uncle bagi izin..hehehe

    ReplyDelete
  30. messtilah nak aunty...
    kami ni sabar je menunggu aunty buat comeback...tinjau2 je bila nak ade episode baru :)

    apa2 pun aunty taking care, jgn paksa2.

    Kitorang tunggu punya. Kami kan follower aunty :)
    we want

    ReplyDelete
  31. Dear Auntie,

    Happy Belated 54th Birthday!!! Semoga murah rezeki dan dipanjangkan umur... aminnn...

    Baru lompat dari blog peeja....hehehehe

    ReplyDelete
  32. salam aunty....pes time baca....terus terjatuh cinta...teruskan menulis lagi aunty...ala-ala tgk samarinda lak...

    ReplyDelete
  33. salam aunty....pes time baca....terus terjatuh cinta...teruskan menulis lagi aunty...ala-ala tgk samarinda lak...

    ReplyDelete
  34. terbaik.. blog yang penuh dengan keikhlasan. first time baca blog auntie..

    terima kasih because through your stories i now know that life is beautiful indeed..

    semoga bahagia dalam apa jua yang dilalui..

    ReplyDelete
  35. Sebuah blog yang sangat menarik.

    Salam dari kreativitas dan imajinasi foto Jose Ramon

    ReplyDelete
  36. hehehhe..mestilaa nk baca ag aunty..syiok jek baca kisah aunty nih

    ReplyDelete
  37. auntie, hapy blated birthday!...

    saya doakan, moga auntie peroleh kesihatan yg baik dari Dia...

    mmuuaahh....

    ReplyDelete
  38. Auntie Happy Belated Birthday and Selamat Hari Raya, moga sentiasa sihat dan panjang umur dan murah rezeki.

    Sambung ya auntie cite tu, harap2 uncle tak keberatan ya beri keizinan...

    ReplyDelete
  39. Hello Auntie, saya one of your & your daughters'silent readers since last month (mula2 tu terjumpa blog peeja). Kisah auntie membuatkan saya terkedu especially part yg auntie found out about your adoption. menangis saya membaca nyer..siyes..sebab saya pon ada sorang anak angkat after 5 yrs of marriage tanpa zuriat. It took my hubby and I about a year to make a decision nk buat adoption. Pastu ada sedara belah suami sanggup bagi anak. Now my daughter is 3 yrs old and there wasn't a day gone by when I wonder how to tell her the truth one day.

    Auntie, thanks for sharing your life history with us. Happy 54th Birthday and may all your birthday wishes come true. *big hugs*

    ReplyDelete
  40. hai auntie..b4 this sy ade adlh silent reader auntie..bile bce n3 ni..sy rase ptut klau auntie smbung ur life history tu..mmg best bace esp. yg BG 7676..hehehe

    smbung ye auntie..if dpt green light frm uncle..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...