THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Monday, October 26, 2009

MABUKKKK

Hari ini selepas solat Subuh..goreng koey teaw sebab suami beli bahan2 nak makan masakkan air tangan auntie..

Tengok bayam hydroponik pun ada so buat rebus bening dgn fish ball...boleh hirup2..sejuk sikit badan kot...kata Mak dulu2 bayam bagus..entah lah...

Badan sebenar nya tak berapa sihat.. lepas memasak tuh....minum segelas air suam dengan 1 sudu madu dah tuh tido..

Cuba nak bangun tapi tak larat...kepala perpinar2..badan bisa2..tapi perut lapar...

Mana sorang pun tak de nih!!!

Bangun dengan memapah dan memegang dinding pelan2 ke dapur, ambil sedikit masakkan yg dah siap tadi makan sambil memejam mata all the way sampai habis makanan tuh...

Tinggal jer pinggan tuh atas meja, memapah balik gi ker computer...

Pasal aperr???

Sebab nak bagi ikan2 kat Aquarium Facebook belum makan...walaupun hanya lah game tapi kesian tgk ikan2 tuh dah pinar2 macam auntie jugak tak makan...

Auntie dah makan, ikan2 tuh dah makan, Emm....sambung tido balik...

Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

16 comments:

  1. ala so sweet la aunty ..nak bagi ikan makan...
    aunty ada facebook gak ker?

    ReplyDelete
  2. hahah..u crazy mummy...x abis2 ngan ikan dia tu..excited lebih..

    oh saya jugak suka air tangan uolls..kalau air kaki pun agaknya sedap jugak..haha..

    ReplyDelete
  3. auntyyyyyyyyyyyy u r sooo cute ok... hahahha sabar je lah....

    ReplyDelete
  4. salam auntie....
    ade FB ker... nk add bley???

    ReplyDelete
  5. hahahaa!!! auntie ni kelakar tulah . Dah sakit2 masih ingat kan ikan2 facebook dia . I like u lah auntie.

    ReplyDelete
  6. auntie sungguh penyayang......auntie - saya nak add di fb leh....

    ReplyDelete
  7. kak nani,
    memang lucu entry kak nani...tapi, dalam pada tu... take care ya...!

    ReplyDelete
  8. auntie mmg sorang yg penyayang..saya pun nak add auntie kt fb..boleh tak?

    ReplyDelete
  9. cute je auntie...siap berfb lagi hehe

    ReplyDelete
  10. Wah...auntie pon men game FB! ai ni sampai ke sudah tak reti2 lagi...bila dipaksa2 on FB, baru ai bukak..ekekekeke

    ReplyDelete
  11. Yarabbi...dah penin penin lalat pun ingat ngan ikan fesbuk tu.hehe...sy plak ketagih mafia wars.hehe salam kenalan ye akakk...

    **dulu masa zaman sekolah suka tanam tanam sayur guna kaedah hydroponik.sekarang dah malas.hehe

    ReplyDelete
  12. hahaha.. buleh mcm tu?..

    ReplyDelete
  13. Utk semua : BerFB sebab nak main game jer, kalau sudi nak ad auntie why not..boleh comments He he he..Emm dah pun auntie tepek so siapa2 interested..go ahead I'll will wait for youuuuu......

    ReplyDelete
  14. hahah...untie pon men game ni eh....
    saya masih bertahan utk tidak main...akibat dah penat sangat main game pertanian...huhuhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...