THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Thursday, October 29, 2009

FUUUYOHH!!!

Semalam dpt kad kredit baru...

Hari ni pulak Brochure Habib Jewel...51st Anniversary - Offer untuk 3 hari jer..

Selak2 tengok satu2 barang2 yang di offerrrr!!!!

Sekali mata terpaku kat Limited Edition Heritage Collection, Subangggggg.......Oh! noooooo....

Semput nafas...... tengok subang tuh...... sangat lah nostalgia...subang masa kahwin yg di pinjamkan oleh Mak Andam..

Harga????

v
v
v
v
v
v
v

RM13,980 tuh dah 51% off


Dah Kata pada diri ini.....no more jewels

Semua nya NAFSUUU........

Rosak binasa jika ikut NAFSUUU...

Good bye, Bye.....bye...... terus lipat brochure tuh...

Kenapa tak koyak jer???

Dapat pegang2 kat brochure pun jadi lah...

Macam orang bercinta.......pegang2, cium2 gambar kekasih...



Acah jer...buat apa nak beli.. Dah tua.."rumah kata pergi...kubur kata mari"

21 comments:

  1. Mampos 18 keturunan aku kebulur kalau ai beli subang tu auntie! kahhhhhhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  2. ai : Jgn cakap macam tuh..tuah badan maner tahu..Yakin pd Allah kalau dah tersurat suatu hari ai kaya..mungkin dr anak2 dpt kawin dgn Pak Arab minyak ker, kerabat raja ker, kan ai juga yg senang...AMIN

    ReplyDelete
  3. Belila aunty apa salahnya, dah kerja penat selama nikan, kenela rewardkan diri sendiri [alasan biasa kalau nak beli barang hehe]

    ReplyDelete
  4. Cantiknyaaaa
    Sangat sangat
    Cam klasik sangat kan?
    Saya bekenan yang 5 kelopak punya
    Adoi.. dulu dulu selalu ada kan?
    Yang subang pakai skru tu..
    Cantek sangat...

    ReplyDelete
  5. uihhh...abg habib sale tak macam Jusco sale kan auntie?
    hahaha soalan bodoh gila.

    the earring is nice..siap dlm gambar last tu ada cahaya terpantul..marketing sgt hikhikhik.

    ReplyDelete
  6. cantik..sgt rambang mata bila tgk..
    aunty gi Habib..buat2 tanya harga..try test sentuh2 sikit.

    P/S: janji dapat pegang kan.

    ReplyDelete
  7. Salam Aunty,
    Wohoooooo, mak datok kalau gaji sebulan RM60k boleh pejam mata belikan kekekekeke. Meh kita pejam mata kejap, bygkan tgh shopping subang diamond tu. Letak kat telinga pastu gayakan dgn penuh glamour, wahhhhh hebatnya kita Aunty dpt pakai kekekekekeke.. minta je la kan. Tp kalau nak kena jugak apa lagi Aunty bodek2la encok somi ^_^ hikhik

    ReplyDelete
  8. pergghh..hegenyer..

    tp, beli mas ni, antara investment gak kan auntie... ;)

    ReplyDelete
  9. kak nani,
    memang cantik subang tu...tapi harganya tinggi betul...
    tapi... memang cantik.

    ReplyDelete
  10. bahaya tu kad kredit.hehe...sy dah berjaya lupuskan semua kad tu.memang sakit kalau takda, tapi lagi sakit bayar masa dia ada.hehe

    ReplyDelete
  11. Wow...lip,lap,lip,lap! Barang baik punya memanglah mahal...
    Tengok boleh, beli x boleh...maa

    ReplyDelete
  12. bila kubur kata mari..
    maka bak sini subang tu..kasi rebut ngan noy..
    haha..dasar anak derhaka..

    ReplyDelete
  13. salam singgah aunty.....

    ReplyDelete
  14. AMIN..AMIN..YA ROBBAL A'LAMIN..

    Mudah-mudahan doa auntie tu termakbol..ngeeeeeee

    ReplyDelete
  15. kira2..sambil tekan calculator....10 thn keje pon x de balance nk beli subang tuh...hahahha

    ReplyDelete
  16. Hi Marina Monroe, If you free after your breakfast of ayam percik and nasi lemak, drive over in your BMW to my place, *wink*...have something for you, Lee.

    ReplyDelete
  17. telan air liur harganya..


    PG

    ReplyDelete
  18. bagus.. sekurangnya kita beringat kan :). salam ziarah

    ReplyDelete
  19. so nice... my tok ada subang tuh.. tapi batu intan.. bukan berlian.. itu permata org dulu2.. tapi mmg org2 dulu suka la subang2 cenggini kan...sooo klasik..

    tapi kalau saya nak beli... ayooo pk 444444 kali kot... hahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...