THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Tuesday, June 16, 2009

Award Uber Amazing Blog


Auntie dapat award daripada chics. pada 11 jun 2009.
Ini testimonial daripada chics

- Ada satu perasaan ye bila baca blog aunty ni. Suka, especially bila dia cerita kisah cinta dia dengan husband dia, menyebabkan aku sengih sensorang. Alahai manisnya orang dulu bercinta, sangat gentleman pulak tu. Tak macam sekarang, ok stop sebelum aku tetibe naik darah [apahal kau?]

Sangat2 lah suka dan terharu, terima kasih kerana suka kat blog auntie. Auntie berblog sebab auntie banyak masa kelapangan sejak cuti sakit yang terlalu lama dah 7 bulan. Cuti bergaji. So auntie layan lah blog supaya otak berjalan tak lah sepi...Tapi auntie tak reti nak tulis apa with the rules.

Auntie terima jer lah...... tapi auntie cuba sikit2...

The rules:
• Write five (5) interesting facts about the person who gave you this award.
• Jot down ten (10) interesting facts about yourself or your hobbies.
• Pick your ten (10) most deserving receipients and describe them.
• Leave a comment on the receipients’ blog to tell them they’ve been tagged.
• Paste the award badge in your sidebar.

Item 1: Five (5) interesting facts about the person who gave you this award.

1. Run through chics blog : Sangat interesting bahan2 yang di paparkan.

Item 2: Ten (10) interesting facts about yourself or your hobbies.

1. Suka mandi dan berwangi2, dah tuh berlipstik walaupun kat rumah.
2. Suka berambut pendek sejak dah berumur, haircut every 2 months. Tak leh lebih dari 1" dari kulit kepala. Rasa rimas dan panas sebab makan ubat pils 5 jenis dan 3x injection per day.
3. Suka makanan yang tak pedas. Dulu suka sangat pedas terlampau sampai waktu kulit perut dah tak boleh terima. (pedih)
4. Hobby yang tinggal hanya berblog dan gardening, selain dari tengok DVD, tapi hampeh bila subtittle merepek. Auntie depend on subtittle jer sebab pendengaran auntie zero kan.
5. Sayang sangat pada suami dan anak2, dengan anak2 asyik minta cium di pipi, kalau suami asyik auntie cium dia kat pipi, kat telinga, kat dahi tapi kat mulut dah kurang2..he he he!

Item 3: Ten (10) most deserving receipients and describe them.

Auntie nak pekena kat yang selalu tinggalkan comments kat auntie. TQ

1.kerol
2. Qaseh Qasturi
3. Mrs Hafids nadia
4. Che Sue
5. cikpid
6. darling8tabby
7. Syebiburn
8. Rubbergurl
9. Misztake
10. Hazel

Selamat menjawab...

13 comments:

  1. hehe...nama saya pon ade erk aunty...
    amat terharu....Insya Allah saya cuba buat ye aunty....

    ReplyDelete
  2. tQ auntie! nama sy ke tue yg nmbr satu tue?ehehehe. Malu plak nnt kalo terperasan..hehe.

    ReplyDelete
  3. Qaseh Qasturi : Auntie appreciate bila Qasturi banyak tinggal kan comments. TQ

    kerol- siapa lagi? bila baca profile kerol auntie harap Allah akan makbulkan cita2 kerol yg murni, tapi rajin2 lah update ye! auntie selalu tertunggu2 articles kerol.

    ReplyDelete
  4. uits? che sue terkena gak..owh terharu..hik hik hik..

    ReplyDelete
  5. auntie thanx for ur kind words pasal kwan tu. ted hargainye. neways, ni blog baru ted :>

    ReplyDelete
  6. wow auntie
    tetiba terasa terharu lak
    nama kuar blog org lain
    heheheh
    thank you

    ReplyDelete
  7. blog auntie mmg lain pada yg lain..
    Yg tak tahan tgk gambar masa dolu dolu..cute n ayu !!

    ReplyDelete
  8. hehe...saya pun ada...terharu u olss...

    saya suka baca blog aunty..ur love story semua...keep on blogging ye :D

    ReplyDelete
  9. wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!


    aku jumpa blog mak peej!!

    walahweyyy sukaa!!!!

    keep it up aunty!

    p/s : aunty, tolong jangan masuk blog saya, nanti aunty dapat penyakit.

    ReplyDelete
  10. Gua datang nk jemput lu mkn kenduri kt blog gua.
    Ikut baca doa skali lagi bagus.

    Follow terus pun takpa.

    Budak budak kt blog gua tu dah tak seimbang,ramai berat ke belah punk.

    ReplyDelete
  11. Che Sue : Buat tau.

    Ted Baker : Emm..buat MLM ke? Macam pernah dengar Neways tuh satu ketika.

    Rubbergurl : U too buat tau.

    jOget: Semua gadis ayu, ada kelebihan masing2.

    darling8tabby : Keep it up..

    green apple : Macam mana baru terbaca? Dah almost 2 bulan auntie menulis...

    FdausAmad : Gua pegi kenduri lu, tapi rupa nya kenduri Arwah. Gua dengan perasaan sedih perhati yang hadir dan gua rasa bertambah sedih....

    ReplyDelete
  12. auntie are you ok? Lama tak update blog. hope auntie ok ok sahaja. Kalau tak sihat, rehat, baring and drink lots of water ok?

    take care!

    ReplyDelete
  13. ya allah auntie..mahap la..saya baru ternampak yang saya di tag oleh auntie??ohhh apakah??maaf ye...saya buat ni..jap jap..by the way tq auntie..saya terharu dapat award from auntie.. =)

    ReplyDelete

Pada yang terbuka hati utk tinggalkan komen disini..
Didahului dengan ucapan Ribuan Terima Kasih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...