THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Saturday, April 25, 2009

Tagged by my daughter - Noy

Noy! Leceh lah kao nih! tag mama lak, kan dah kena buat kerja lebih........

It's okay lah, purse mama lak tengah kembong dgn duit utk belanja2 beli barang2 kelangkapan bertunang kau besok kat Nilai 3.

Jom kita layan......

A. Snap the picture of both inner and outer of your purse


Outer

Inner

B. Introduce your purse brand, price & where you buy.

Brand : Pierre Cardin
Price : RM 160++ (Sale at 50% off)
Purchase at JJ Wangsa Maju, KL


C. Take out whatever its inside your purse

1. Maybank Mastercard
2. Diners Club
3. Diners Club
4. JJ Membership
5. UOB visa
6. UOB mastercard
7. Aussino membership
8. EON visa
9. CIMB mastercard
10. Southern Pottery membership
11. Identification Card
12. Koperasi Island Peninsular membership
Driving Licence (tertinggal lupa nak snap lak)

1. Sampul : Duit hadiah yg di beri olih kawan2 ketika sakit di hospital tempoh hari. Banyak jugak tapi masih belum di Banked in lagi. Ujong bulan nih kot....
2. Kad temu janji lawatan klinik jumpa doctor pakar di Ampang Puteri Specialist Hospital.


Duit2 bermacam2 warna. Nampak duit seringgit2 tuh.. standby untuk org butalah, org parking haram lah, dan sedekah yg ikhlas utk pengemis2 dipasar mlm atau pasar tani.


D. Tagged other 7 persons

Nak kena tag org lain ker noy?

Tak Yah lah dulu okay......




8 comments:

  1. Best best!! Auntie punyer purse kembung2~~ hehe

    ReplyDelete
  2. Salam. Nice blog..:)

    ReplyDelete
  3. hi mama...
    amboi mama, meh sekeping...
    best baca n3 mama...
    maafin mama lambat masuk baca...
    ~suri~

    ReplyDelete
  4. Hye Auntie....

    Best baca blog Auntie nie. Meh Auntie tukau2 link ngan saya boleh??

    ReplyDelete
  5. go auntie nani~!rock on.heeee.best doit warna purple tu.lalalala~ -izza-

    ReplyDelete
  6. Leen : Kembong sekejap jer tuh, bila ke Nilai 3, habis.....

    Kerol : TQ

    Suri : Nak sekeping? Warna apa?

    My heart : Boleh juga!!

    ihatecomicsans : Duit purple tuh nak di belanjakan, tak leh tahan lama, lepas tuh kempis lah purse auntie.He!He!He!

    ReplyDelete
  7. salam laluan auntie...

    adesss dpt mama mcm auntie ni pasti siok kan...
    i follow u auntie eh...
    he3X..

    ReplyDelete
  8. AnonymousMay 01, 2009

    mama, minta la peej buat cbox unt chat2..
    hehehe...
    ~suri~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...