THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Saturday, April 18, 2009

Intro dan salam perkenalan

Assalamualaikum - (Peace be upon you),

Enjoy dan seronok pulak baca blog nih!! Cuti sakit terlampau lama dan tak de apa2 activity nak buat, computer lah jadik tumpuannya. Dah 5 bulan berlalu duduk rumah, masih dalam rawatan. Tak kerana cuti sakit nih, mana ada masa nak baca blog, memang sentiasa kerja, kerja, kerja......dah tuh petang penat, hilangkan stress dgn TV and dvd to kill my time till the next following day. Teringin nak cerita tentang pengalaman2 hidup sendiri, saudara mara & kawan2.


Semoga ada yg boleh dijadikan teladan dan pengajaran utk generasi yg masih muda.

Saya akan selitkan Episodes of stories............ utk bahan bacaan di luar sana.

Selamat berkenalan dan Salam Sejahtera semua.

49 comments:

  1. peace kak!

    thanks folo blog sy yg merapu tu.
    terharu nih!

    ReplyDelete
  2. Akak??? Tijah dah boleh panggil Makcik/Auntie dah....

    Dah lama mengikuti blog Tijah, Auntie nani suka sangat bila Tijah cakap Nogori, sbab nyer suami auntie org Masjid Tanah, dia ckp Nogori bila balik kpg jer.

    Salam.

    ReplyDelete
  3. Salam..im a silent reader kat blog kak peeja..skrg nak jadi follower auntie la plak..hehe

    ReplyDelete
  4. Auntie you are so cute! :>

    ReplyDelete
  5. Salam Auntie...

    i enjoyed reading peej & noy blogs, and now auntie pula. Huhuuhu..

    Get well soon auntie.. tc!

    ReplyDelete
  6. Hi Auntie....welcome to the blogging world...diharap dapat memberi panduan pada kami yang muda nie....

    ReplyDelete
  7. hye auntie..
    sy baca blog peej everyday n dari ctu kenal auntie n d family.semoga auntie cpt sembuh cam biasa..
    doakan yg baik2 je utk auntie.. :)

    ReplyDelete
  8. Salam Akak,

    I'm a silent reader peej & noy blog..
    and now akak sendiri dah ada blog...
    kirenya dah jadi Family Blogger...
    I follow yaa..

    ReplyDelete
  9. wah..wah...wah...
    mama dah ada peminat setia.

    ReplyDelete
  10. salam auntie.welcome to the blogsophere!haha.lepas ni ada 3 blog la mira baca selalu..kak peej,kak noy dgn auntie..hahaha..

    ReplyDelete
  11. Welcome to the blogging world aunty!

    I'm going to be you fan! hihihi

    ReplyDelete
  12. slm auntie..hehe..lepas ni tmbh lg satu koleksi blog..
    bestla intro 1st episode auntie tuu

    ReplyDelete
  13. Auntie

    Welcome!
    i follow u !

    ReplyDelete
  14. terima kasih semua, auntie terharu nih ramai yg masuk blog.

    Jawap utk semua, wa'salam dan selamat datang..........

    ReplyDelete
  15. Konnichiwa Auntie,

    sama le..minat baca blog noy and peej la ni auntie pulak, semoga cepat sembuh!

    ReplyDelete
  16. saya pun nak sibuk2 kt blog auntie gak ni ;).

    ReplyDelete
  17. salam auntie..

    Yeay! yeay!

    dah ada blog erk..

    ReplyDelete
  18. Auntie.
    welcome to da club
    HEHE~

    ReplyDelete
  19. Yuhuuuuuuuu...Salam AuntieMama!! Welcome to the blog world!!!!!

    ngeh ngeh... :)

    ReplyDelete
  20. Salam n Hi Auntie,
    Selamat berblog...
    Mesti seronok baca blog auntie ni...
    Sebab sebelum ni suka sgt folo blog pija n noy..

    ReplyDelete
  21. aiyooo!!!aunty mama pija kah?? maluuuuunyerrr!!! hahahahaa! ter "ahkak" plak yer? m corry!!! ok...mari tijah folo aunty sekarangggggg jugakkkkk!!!!


    zasssssss!!!!!
    *tijah lari termengah2 utk klik follower tu

    ReplyDelete
  22. HI auntie.
    saya takde blog tapi insyallah saya akan selalu baca blog auntie macam selalu saya baca blog peeja dan noy... Glad u willing to share ur experience here....

    ReplyDelete
  23. auntie nani...i love your blog

    ReplyDelete
  24. hi auntie..auntie comel la..suka baca peeja cerita pasal auntie kat blog die

    ReplyDelete
  25. huish mak saya glamour..
    baru lah mummy G yall.. ahahahah

    p/s to pija : lawak doe mak kau pun menulis.. kita anak yang sgt tak sopan..
    scaryyyy.. lari lintang pukang!!!

    ReplyDelete
  26. Nak panggil auntie ke kakak ni? Akak lah ye...muda sikit..hehe. Sebelum ni follow blog peeja dan Noy... lepas ni blog akak pun wajib masuk dalam list saya...Sukanye bila baca blog family akak... Hope akak akan cepat sembuh dan ceria selalu :)

    xoxo

    ReplyDelete
  27. Salam autie...
    wah seronoknya autie dah ada blog
    bole menambah bahan bacaan saya
    ehhehehheh

    semoga autie cepat sihat

    ReplyDelete
  28. salam auntie.
    best la tgk aunty sekeluarga.
    sporitng jek sumanya.

    happy blogging!take care~

    ReplyDelete
  29. hi autie...selamat berblog ok...

    ReplyDelete
  30. Salam Auntie,

    Wah ni mesti anak2 yg menjadi pencetus semangat utk berblog..

    Saya suka tgk auntie satu keluarga..very happy family... nway happy blogging...

    ReplyDelete
  31. Salam Aunty,
    Selamat berblog!

    ReplyDelete
  32. salam auntie..pasni i follow blog auntie plak...

    ReplyDelete
  33. Salam Untie,

    Selamat berblogging... i think u made wise decision.. luv peej's blog.. luv the way she tell us about u.. so i guess it must be enjoying if u can write it urself.. Take care.. Get well soon!!

    ReplyDelete
  34. Ros (shawati_05@yahoo.com)April 20, 2009

    salam auntie...

    saya ni silend reader peeja...heheh...tp lepas ni leh follow blog auntie lak...hehehe...best2...hehehhe

    ReplyDelete
  35. salam auntie,

    selamat berblogging yer. :)

    ReplyDelete
  36. salam auntie~
    welcome to the blogging world! alangkah bestnye kalo ibu saya pon buleh berbelog~ hihi! ;D

    ReplyDelete
  37. salam aunty,

    welcome to blogging world...u rock!

    ReplyDelete
  38. salam auntie, sy silent reader of ur lovely daughters...am looking forward for ur entries dan saya sgt terharu bila auntie panggil "nak" kat pija and nonoy...sweetnye....

    ReplyDelete
  39. welcome aunty :)

    *hugs*
    (tetiba terasa mcm peluk mak sendiri pulak.. sob sob)

    ReplyDelete
  40. salam mama...

    blh panggil mama kan..??

    zuera harap mama tabah dalam mengharungi cabaran mendatang ye...

    ReplyDelete
  41. Hi Auntie

    Bila i tengok U, i teringat Arwah My Mum.. dunno y.. maybe sebab penyakit yang sama...

    I mesti bukak blog peeja and suka bila dia cerita2 pasal u dan tengok ur pics...

    Apapun auntie, u mesti tabah dan cekal lawan ur penyakit... jgn cepat mengalah....

    ReplyDelete
  42. Auntie,
    wah...hebat...auntie dh ada blog sendiri....apa2 puni i doakan auntie tabah dah cekal menempuh segala dugaan..insyallah......mudah mudahan penyakit auntie akan sembuh......
    take care...
    -watie

    ReplyDelete
  43. luv u laa auntieee....ngeee... :)

    ReplyDelete
  44. smuge auntie cepat sembuh dann luv u la auntie...ngee...ari2 update blog k...... :)))

    ReplyDelete
  45. wa..baru tau auntie pun ada blog...slama ni bca ur daughters' blog je...so welcome2 :)

    ReplyDelete
  46. baru nak join auntie...

    salam perkenalan auntie...;p

    ReplyDelete
  47. AnonymousJune 25, 2009

    hi auntie...



    nak lagi tengok gambar lama, saya sukee tengok gambar lama, sometime terpikir alangkah baiknya kalau saya dibesarkan zama dulu....

    saya pon masih simpan gambar my mom...pakai skrit pendek...uniform sekolah tu, my mom joint ratu cantik maktab hehehhe...very different org dulu2...lebih open mainded i think...seksi2 org dulu pon x der dengar kes mcm zaman sekarang ni kan, .......

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...