THANK YOU TO ALL MY FOLLOWERS

Monday, April 20, 2009

Al-Fatihah

Lah penat jugak nak cerita2 rupa nya. Maklum saja org tak sihat nak juga berblog... lantak perpinau biji mata menaip, nak cari ayat, perah kepala nak ingat cerita lama....
Tapi rasa puas dpt imbas kembali kenangan...

Bila kata tak sihat tuh... banyak yg ditanggung, hilang pendengaran, kepala vertigo, badan tak balance bila berjalan, terhoyong hayang perlu di pimpin. Semua yg berlaku berpunca dr kencing manis yg ditanggung selama 8 tahun. Kata doktor pakar, kebanyakkan sarap dah rosak.

Doktor kata berdoalah banyak2 moga pendengaran dan vertigo pulih saperti biasa. Ikhtiar makan ubat diteruskan.

Agaknya Allah bagi rezeki kat masa & strength untuk menulis.

Selalu bertanya bila bolih luahkan cerita2 nih...dah sampai penghujung jalan rasa nyer hidup ini.

Caracter2 dlm episode 1 tuh : Ahmad (Arwah), Rabae (Arwah), Mohd Salleh Hud (Arwah) & Zainab (Arwah)

AL-FATIHAH MOGA ALLAH TEMPATKAN BERSAMA ORG2 YG BERIMAN, AMIN.

18 comments:

  1. auntie; saya mendoakan aunty cepat sembuh... aunty kena kuat untuk diri aunty, suami n anak2.... Insyaallah aunty akan cepat sembuh...

    itu kata2 yg saya selalu cakap dgn my late mum...

    take care aunty...

    ReplyDelete
  2. anyway u r strong auntie.........tabahkan hati ......anggapkan ler penyakit tu sebagai penghapus dosa ya....have a good care yoo....

    ReplyDelete
  3. aunty..even kite x kenal each other, tapi sy doakan aunty sihat n kembali ke sediakala.. :)

    ReplyDelete
  4. Auntie

    kencing manis?
    sama la kita
    saya since 1996 - sampai sekarang

    Al fatihah utk semua arwah2

    ReplyDelete
  5. Auntie, take care okie? i'll pray for u...InsyaAllah if berpantang & makan ubat semua, u'll be getting better soon...

    Al-fatihah utk arwah semua..
    Amin....

    ReplyDelete
  6. salam untie... saya doakan untie sembuh yer.. hepi² dgn anak² untie yang nakal tu :)

    ReplyDelete
  7. salam auntie...

    doa saya utk auntie dan al-fatihah utk arwah semua....
    semoga auntie kuat dan tabah.... ameen...

    ReplyDelete
  8. salam auntie..

    doa saya untuk auntie, semoga auntie lebih sabar dan tabah... saya kagum dengan auntie.. gigih!!!

    Al fatihah utk semua arwah...

    teruskan menulis....

    ReplyDelete
  9. salam auntie..

    doa saya untuk auntie, semoga auntie lebih sabar dan tabah... saya kagum dengan auntie.. gigih!!!

    Al fatihah utk semua arwah...

    teruskan menulis....

    ReplyDelete
  10. All my wonderful friends,

    Semua doa2 yg di panjatkan membuat auntie rasa amat terharu dan gembira.

    Thank you for all the support for continuing readimg my stories.

    Auntie hanya dapat jawap macam ni for all, hope it's OK

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum,saya tak sabar nak baca cerita selanjutnya,sekian terima kasih..

    ReplyDelete
  12. mama peeja,
    Allah know the best kan....
    setiap bende berlaku tu pasti ade hikmahnye kan
    and being like this, kite dpt lihat dan bersyukur atas semua bende yg kite dah overlooked dulu

    am glad to have you in this blogging life
    boleyh bg nasihat
    boleyh bg panduan dlm hidup
    and sporting enuff to extend the extra love for all ur daughters friends and being a virtual mommy to us here

    i will always pray, that u will be better from time to time
    insyaAllah amin

    ReplyDelete
  13. auntie

    kuatkan semangat...

    ReplyDelete
  14. Salam... you'll be fine untie...strong women like you will always strive no matter what...

    My dad pun diabetic patient dah 25 tahun.. he's on insulin medic...

    Saya doakan semoga untie sihat seperti sediakala and keep on smiling... you look great...

    ReplyDelete
  15. Takpe la auntiemama..kat sni kene baca je. takyah nk dengar.. :P

    Alfatihah utk arwah..

    ReplyDelete
  16. salam, auntie

    auntie dah cuba minum green tea tak? org2 di sini mmg amalkan minum green tea utk elakkan pelbagai penyakit termasuk kencing manis. Green tea boleh kurangkan kandungan gula dalam darah. Di sini ada satu produk green tea yg dirumus khas utk kesihatan kalau auntie nak saya boleh tolong belikan dan cuba amalkan insyaallah. Banyak dijual di kedai2di sini sbg minuman tambahan. Prof. saya salah seorang researcher utk produk green tea ni..saya pun amalkan utk turunkan berat badan dan bakar lemak, alhamdullilah mujarab dr produk2 utk kuruskan badan yg dijual di mesia. Amalkan green tea sebagai ganti minum air masak mcm tu la lebih kurang.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...